Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elviselhető semmilyennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elviselhető semmilyennek mondható kapcsolat ha lefoglalod magad és így nem érzed magad magányosnak?

Figyelt kérdés
Ellehet vegetálni úgy 1 rossz kapcsolatban hogy lekötöd magad hobival melóval? Magyarán kitöltöd a napjaid és így nem érzed a magányt

tegnap 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Biztos, de ennek mi értelme? Ha magányos vagyok a kapcsolatban, én már fél lábbal kint is vagyok belőle, ilyenkor fordult elő, hogy össze-vissza flörtöltem másokkal, aztán amikor alakult valami, szakítottam is, persze az alakulóból sem lett semmi, mert rájöttem, hogy csak a figyelem kellett, amúgy nem passzolunk az illetővel, szóval feleslegesen hülyítettem valakit. Ha szar a kapcsolat, szakítani kell és utána lefoglalni magadat egyebekkel, amíg túllépsz rajta teljesen.
tegnap 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi az amit hiányolsz?
tegnap 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt egyedül is el lehet végezni, ami jobb.
tegnap 22:48
 4/5 anonim ***** válasza:
De minek akarsz elvegetálni benne? Miért nem lépsz ki belöle?
tegnap 23:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Magadat kérdezd.Te tudod neked jó-e ez így.
tegnap 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!