Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfinak 27 évesen még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak 27 évesen még nem volt semmilyen kapcsolata nővel, annak már valószínűleg nem is lesz?

Figyelt kérdés

Az öcsémről van szó. Most lett 27 éves. Sosem volt barátnője, tudtommal átmeneti, futó kalandja se. Egyedül él 2 éve, de otthonról dolgozik és minden délutánját az anyánkkal tölti. Szinte esélye sincs megismerni senkit, ráadásul irreális elvárásai vannak a nők irányába.

Az ilyen ember még változhat? Lejjebb veheti az elvárásait, igényelheti ténylegesen egy nő társaságát? Én azt veszem észre, hogy neki kényelmes is így, és hogy nem igazán tud kapcsolatot kialakítani másokkal, ezért nem is erőlködik. Haverjai sincsenek.

Ráadásul ő sem a nők álma, eléggé önállótlan teremtés. Én csak azt tudom elképzelni, hogy majd valami irányításmániás, kiélt, idősebb nő, akinek már esetleg van gyereke is, elkapja és ugráltatja ide-oda, aki pont az anyuci kisfia típusra vágyik.

jan. 21. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd el neki a tokeletes koncepciot. Egyszeruen zsenialis.
jan. 21. 21:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Mi zseniális? :D
jan. 21. 21:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Maradjon egyedül ha szeretne. Ő élete.
jan. 21. 21:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Neki már nem is lesz normális kapcsolata. Az a kisebbik baj, hogy tapasztalatlan, a nagyobbik az, hogy életképtelen.
jan. 21. 22:27
 5/10 anonim ***** válasza:
26%

Mik lennének azok az irreális elvárások?

Gondolom hogy ne legyen a csaj 80+ kg.

jan. 22. 00:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Az öcséd meleg.
jan. 22. 00:18
 7/10 A kérdező kommentje:
5. Ez is egy elvárás, sőt, nem 80, hanem 60 se nagyon legyen. Ami azért irreális ebben a helyzetben, mert az öcsém túlsúlyos. Én vékony nő vagyok, és számomra sem lenne vonzó egy olyan elhízott férfi, aki kiköti, hogy neki vékony nő kell, de a saját testére nem figyel.
jan. 22. 01:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Alapból nem lenne, férjemnek én voltam az első barátnője 26 évesen. De igazából vele nem volt gáz, annyi, hogy nagyon introvertált és kicsit nehezen ismeri fel a szociális helyzeteket. De így, hogy irreális elvárásai vannak még otthon van folyton, szerintem sincs esélye.
jan. 22. 08:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez kedves tőled,hogy kimozdítanád ebből az állapotból. Lehet ő is ki akar, csak valami megakadályozza, szorongás, önbiualomhiány, ilyesmik...

Ezt tudd meg tőle, hogy nyíljon meg ebben valamikor, amikor kettesben tudtok beszélni.

Tehát másképp nem mehet a változalás csak akkor ha ő is akarja

jan. 22. 08:48
 10/10 A kérdező kommentje:

Szívesen kimozdítanám, csak nem tudom merre. Én járok edzeni, mondtam már, hogy jöjjön velem, de elutasító. Azt mondja, hogy ő csak szenved a sporttól. Futok és kondizok egyébként, de ha bármi mást találna, amiben jól érzi magát, az biztosan sokat segítene az önbecsülésén és tudna fogyni is, azzal nagyobb eséllyel indulva az általa preferált kategóriájú nőknél.

De azért az se jó irány, hogy kikötéseket szab és a külső nála az elsődleges.

Barátkozni annyira nem tudom vinni, mert nem nyitott. Nekem sincs sok barátom, de azért van 2 barátnőm meg a párom, de nem az öcsém a társaságuk nekik.

jan. 22. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!