Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszálljak olyan ház felújításába anyagilag, amihez semmi közöm,de két éve benne élek,és a jelenlegi barátomé? Vagy,ha instabilnak érzem a kapcsolatot, akkor csak fizessem a rezsit, meg esetleg némely közös költségeket,és ennyi?
Figyelt kérdés
2024. jún. 15. 21:35
21/24 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, én nem szállok be. Nem instabil a kapcsolatunk, de ez az ingatlan egy az egyben az övé (ő örökölte), az ő nevén van, nekem igazából semmi közöm hozzá. Ha házasok lennénk, akkor az más helyzet, de így nem szállok be.
22/24 anonim válasza:
Én ugyanebben a helyzetben voltam, mondjuk jól esett, hogy beszállt a festékbe a barátnőm, hiszen neki is számít, hogy jobb komfortú lakásban éljen. Ezen felül nem elvárható, hogy beszálljon az ingatlanba. Mondjuk bútorok, használati tárgyak az azért más dolog, szerintem, de hát ahány ház annyi szokás. Nálunk ment a durci, hogy nem volt az évben nyaralás (közös), mert bútorokat is vennem kellett, ő attól is elhatárolódott, azzal érvelve, hogy mi lesz ha szétmegyünk. Mondom neki ennyi erővel, akkor hagyjuk is, majd megoldom magam. De akkor hogyan várjam el, hogy közös jövőt építsünk, ha mindig erre gondol, hogy mi lesz ha... Házasság alatt sem lesz övé a tulajdonjog, szóval nem is értem.
23/24 A kérdező kommentje:
Utolsó. Ugyan ez a felállás nálunk is.
2024. jún. 28. 14:43
24/24 anonim válasza:
Nézd, a bútort el tudod vinni, "ha" úgy adódik és mehet az új ingatlanodba. De folyamatosan azzal védekezni, hogy "mi lesz ha", az kicsit fura. Nálunk megmondta, hogy amíg nem vagyunk házasok, nem tud anyagilag hozzájárulni, minden másban segít, támogat, pl ha kell hordja a sittet is, vagy csak simán kifest. Szóval, jobb mielőbb tisztázni.
22-es voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!