Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy kell elképzelni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell elképzelni egy teljesen bizalom nélküli "párkapcsolatot", ahol azt hiszem hogy a "párom" le akar húzni anyagilag?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor látom, hogy soha nem szabad megbízni az ellenkező nemben, mert egy kapcsolatban a másik csak le fog húzni. És sokan írják is hogy mióta valami expartner lehúzta őket azóta bizony egyáltalán nem bíznak ilyen téren egyik partnerükben se.

Már többször rákérdeztem de ott soha nem kaptam még választ, ezért írok ki róla külön kérdést.

Szóval hogy kell elképzelni egy ilyen bizalommentes pénzféltős kapcsolatot?

Nekem ez irreális. Félreértés ne essék, totálisan megértem hogy az ember bizalmatlan más felé, én is az vagyok, talán kiemelkedően is. Teljesen logikus, épeszű ember nem bízik meg bárkiben.

De nekem ez a furcsa, hogy ha van egy személy akiben még mindig nem bízok, akit egy lehúzós trükközős tolvajnak nézek, akkor azzal én még haveri kapcsolatban se igazán szeretnék lenni, vagy bármi módon időt együtt tölteni. Miért jó ilyen esetben "kapcsolatban" lenni? Az ilyenek valami szexkapcsolat-félék? De akkor is nem para beengedni a lakásba olyan embert, akit tolvajnak néz az ember?

Hogy kell elképzelni egy ilyet, hogy elvileg "párkapcsolatban" vagyunk, de amúgy az ellenségemnek tartom a másikat? Működhet ez? Mennyire lehet boldog az ember ezzel a tudattal, hogy ilyen rosszindulatú partnerrel lakik egy fedél alatt?

(A kérdés közvetlen előzménye egy másik kérdés, ami arról szól hogy ha a páromhoz költözök, akkor "kell-e" fizetnem az ő lakásának a felújítására... De hasonló "lehúzásveszély" megjegyzéseket láttam már autóvásárlásnál, új berendezési tárgynál, nyaralásnál, stb, lényeg hogy SOHA nem szabad a másik embernek fizetni, mert csak lehúz, lelép a pénzzel, szakításkor átgyalogol rajtam.)

2020. júl. 30. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Bele se kezdj így egy kapcsolatban.

Akkor kezdj bele ha minimum az alap bizalmat megtudod adni.

Ha valakivel összeköltözöl, akkor felelős vagy érte. Attól a pillanattól kezdve ahogy elkezdődik.Közös a fizu is. Amit jellemzően mindenki betesz a közösbe. Itt indul a dolog. Aztán ott folytatódik, hogy ha az egyik padlóra kerül akkor a másik felsegíti, még ha az előnytelen is az adott pillanatban számára-akár anyagilag. Nem nézi mik előnytelen a számára, hanem segíti a másikat. Ha erre valaki képtelen az ne kezdjen semmilyen együttélésbe. Mert az nem párkapcsolat, csak egy mezei érdekközösség, ami addig tart amíg úgymond nekem jó, de ha már rossz van akkor mosom a kezeimet cimű előadás.

2020. júl. 30. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
A veszteség lehetősége minden kapcsolatban benne van, azt megúszni nem lehet, de az ember tanul, formálódik és nem csak ő, hanem a jelleme is ez által. Mindig a bajban mutatkozik meg ki-kicsoda.Szemben az előadással amit eleinte, vagy közepén nyújt.Ez egy alappróba egy kapcsolatnál.
2020. júl. 30. 14:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom teljesen! De már párszor lehülyéztek miatta, hogy naiv vagyok...

2020. júl. 30. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Akik itt habzó szájjal harsogják, hogy a nők ilyen-olyan aranyásók a valóságban már attól is elájulnának, ha egy nő (az anyjukon és a nagyin kívül) csak egy szót szólna hozzájuk.
2020. júl. 30. 14:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Az említett kérdésnél pont nők írták jellemzően, hogy soha nem költenének ilyen formában a "párjukra".

De férfiaktól is rengetegszer láttam.

2020. júl. 30. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!