Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet nőként "bebörtönözve" együtt élni?
Baráti üzenetet ír egy 25 feletti egyedülálló férfi a szomszéd huszonéves nőnek a nő szakmájával kapcsolatban, aki egyébként nem is az esete, erre a válasz.:
"Barátom nem igazán örül neki hogy írsz. Úgyhogy mindenféle rossz gondolat nélkül kérlek hogy ne írj többet."
Tegyük, hozzá, hogy a férfi idős apja azért bevihette a nőt a városba kocsival, azért nem volt harag...
Akkor innentől egy életen át haragszik a szomszéd?
Komolyan, felnőtt nők hogy élhetnek együtt boldogan olyan férfival, aki láncon tartja őket? Hogy legyen az ember mindenféle rossz gondolat nélkül, ha tudtára adták, hogy a nő pasija már a fentiektől féltékenységi "rohamot" kapott?
"Baráti üzenetet ír egy 25 feletti egyedülálló férfi a szomszéd huszonéves nőnek a nő szakmájával kapcsolatban, aki egyébként nem is az esete"
Aranyos megfogalazása ez annak, hogy
"Ráírtam a szomszéd jónőre, erre visszaírt, hogy van barátja, aki nem nézi jó szemmel a csábítási kísérletem".
Nem fogunk sajnálni kérdező. Gusztustalan voltál.
#5.: Te olyat idézel, amit itt senki nem írt le, kitől idéztél?
Nem hajtott rá senki senkire és nem is fog.
Plusz mit jelent ez, hogy: "Barátom nem igazán örül neki hogy írsz."? Félnem kéne? Fenyegetés szerű?
És mi lesz, mit tesz a nő barátja?
Egy olyan nőé, aki személyesen nem is ismer, csak éppen olyan probléma adódott az életben, amire ő a szakmájából kifolyólag esetleg tudott volna valamit mondani. Ezért kapta az üzenetet.
Akkor keress mást a szakmai problémádhoz. Nem is értem mit rugózol ezen. Nekik jó így. Neked semmi közöd hozzájuk.
Nice try.
A nő kifejtette, hogy neki és a párjának nemkívánatos az írkálásod. Ne írj ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!