Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 4 éve járunk a barátommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éve járunk a barátommal, szóba került, hogy megérett talán a dolog az összeköltözésre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
De bennem van szorongás, igazából jobb szeretném, ha külön háztartásban maradnánk, csak tudom, hogy így szokás, meg kell lépni az összeköltözést. Más is volt már így?

#szorongás #együtt-külön
2017. aug. 3. 07:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%
A kérdés az hogy miért érzel így? Ird le nekem ide és így mindketten megkapjuk a választ :)
2017. aug. 3. 07:55
 2/20 anonim ***** válasza:
57%

Nalam nem. Tudod, en szeretem a parom, es kozos jovot akarok vele.

Illetve nincs semmi rossz szokasom ami miatt szoronganom kellene h legyen. Pedig egyke vagyok es megszoktam h minden az enyem.

3 eve elunk egyutt es imadom a dolgot.

23L

2017. aug. 3. 07:56
 3/20 A kérdező kommentje:

én is szeretem, nyilván.

de gondolom, hogy ennek kimutatására az egyetlen út az összeköltözés.

szeretem a szabadságot, hogy gazdaságilag önálló vagyok, szeretek a magam ritmusában élni.

ösztöndíjjal tanultam New Yorkban 1 évig és Svájcban 1 évig, ott sok párt láttam, akik külön háztartásban éltek, living apart together.

ez nekem sokkal jobban megfelelne.

fura, hogy egyesek arra asszociálnak, nincs meg az érzelmi kapocs.

dehogynem!

de független, önálló ember is vagyok, nem csak szerelmes, és imádok egyedül élni.

2017. aug. 3. 08:10
 4/20 A kérdező kommentje:
de NEM gondolom
2017. aug. 3. 08:11
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
És ha majd gyereket szeretnétek, azt is külön háztartásban nevelve képzelnéd el?
2017. aug. 3. 08:37
 6/20 anonim ***** válasza:
Szerintem még fiatal vagy ehhez vagy is ez merül fel nálam indokként elsődlegesen. Lehetnek ebből súrlódások, ha a párod nagyon akarja és te nem, akkor lehet kicsit elgondolkodik, hogy talán nem is szeret annyira, mint mondja? Ha szereted ennyire az egyedüli létet és az önállóságot, akkor csak a szerelem miatt vagy párkapcsolatban az érzés miatt nem is azért, mert komolyabban terveznél. De mondom lehet még csak erre nem értél meg. Amúgy simán működhet a dolog külön-külön is nem kell összeköltözni értesd meg vele. Csak, akkor meg az lesz, hogy mert te akartad így.
2017. aug. 3. 08:42
 7/20 A kérdező kommentje:

mi nem szeretnénk gyereket, sem összeházasodni.

attól még nagyon szeretjük egymást, de nem kell róla "bizonyítvány", és a társadalmi elvárások sem érdekelnek gyerektémában.

2017. aug. 3. 09:00
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi se szeretnek se gyereket se hazassagot. De ha szeretek valakit, vele szeretnek lenni es elni :)

De nem kell osszekoltozni. Semmi nem kotelezo. De ha o majd 1x. akarna es te erre nen vagy vevo, ne lepodj meg a cseren.

2017. aug. 3. 09:02
 9/20 A kérdező kommentje:
ha emiatt, csak emiatt lecserélne, nem lesz kár érte...
2017. aug. 3. 09:04
 10/20 anonim ***** válasza:
38%

Fhu te mennyire nem szerered ot, bakker :O

Ha nagyon akarnal tenni, max par napi dolgot atvinnel, es ott lennel picit, aztan haza.

De te semmit nem vagy hajlando.

Majd ne lepodj meg ha 60evesen te leszel a macskas no.

2017. aug. 3. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!