Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve járunk a barátommal, szóba került, hogy megérett talán a dolog az összeköltözésre. Mit tegyek?
Nalam nem. Tudod, en szeretem a parom, es kozos jovot akarok vele.
Illetve nincs semmi rossz szokasom ami miatt szoronganom kellene h legyen. Pedig egyke vagyok es megszoktam h minden az enyem.
3 eve elunk egyutt es imadom a dolgot.
23L
én is szeretem, nyilván.
de gondolom, hogy ennek kimutatására az egyetlen út az összeköltözés.
szeretem a szabadságot, hogy gazdaságilag önálló vagyok, szeretek a magam ritmusában élni.
ösztöndíjjal tanultam New Yorkban 1 évig és Svájcban 1 évig, ott sok párt láttam, akik külön háztartásban éltek, living apart together.
ez nekem sokkal jobban megfelelne.
fura, hogy egyesek arra asszociálnak, nincs meg az érzelmi kapocs.
dehogynem!
de független, önálló ember is vagyok, nem csak szerelmes, és imádok egyedül élni.
mi nem szeretnénk gyereket, sem összeházasodni.
attól még nagyon szeretjük egymást, de nem kell róla "bizonyítvány", és a társadalmi elvárások sem érdekelnek gyerektémában.
Mi se szeretnek se gyereket se hazassagot. De ha szeretek valakit, vele szeretnek lenni es elni :)
De nem kell osszekoltozni. Semmi nem kotelezo. De ha o majd 1x. akarna es te erre nen vagy vevo, ne lepodj meg a cseren.
Fhu te mennyire nem szerered ot, bakker :O
Ha nagyon akarnal tenni, max par napi dolgot atvinnel, es ott lennel picit, aztan haza.
De te semmit nem vagy hajlando.
Majd ne lepodj meg ha 60evesen te leszel a macskas no.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!