Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 4 éve járunk a barátommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éve járunk a barátommal, szóba került, hogy megérett talán a dolog az összeköltözésre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
De bennem van szorongás, igazából jobb szeretném, ha külön háztartásban maradnánk, csak tudom, hogy így szokás, meg kell lépni az összeköltözést. Más is volt már így?

#szorongás #együtt-külön
2017. aug. 3. 07:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"Fhu te mennyire nem szerered ot, bakker :O"

majd pontosan te, egy vadidegen ember fogja eldönteni, hogy szeretem-e vagy sem.

korlátolt hülyékkel nem veszekszem.

2017. aug. 3. 09:20
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
Remelem 1 nap talal egy kedves es normalis lanyt helyetted :)
2017. aug. 3. 09:23
 13/20 A kérdező kommentje:
remélem, a bumeráng visszavág, és ahogy viszonyulsz az emberekhez és amilyen "jókat" kívánsz nekik, visszakapod a sorstól.
2017. aug. 3. 09:48
 14/20 anonim ***** válasza:
81%
Így van. Karma. Én csupa jót, és boldogságot kívánok a jelenleg párodnak. Remélem míg él, boldog lesz egy lány mellett.
2017. aug. 3. 09:50
 15/20 A kérdező kommentje:
a párom üzeni, hogy ritka paraszt vagy, és mellettem akar megvénülni.
2017. aug. 3. 09:58
 16/20 anonim ***** válasza:
71%

Tulajdonképpen miért vagy vele együtt?

Szerintem ezeket a dolgokat őszintén mondd el neki, hogy így gondolod, az lenne a fair vele szemben, ha tisztáznád, higy ha neki ez nem jó, akkor ne pocsékoljon rád további éveket.

2017. aug. 3. 11:46
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy egy háztartásban éltek, még nem kell a másik nyakán lógni. Lehet több, külön szoba, ugyanúgy foglalkozhattok a hobbitokkal.

Mondjuk ha a barátod üzent az egyik válaszolónak, akkor ismeri valószínűleg a kérdést is. Ő mit gondol róla? Egyáltalán ha meg tudjátok ezt beszélni egymás között, akkor miért kellünk mi ide? :O

21/L

2017. aug. 3. 12:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Valami nem ok, ha 4 év után félsz az összeköltözéstől és ha szerelmes Vagy nincs rá igényed a Te korodban. Megértem az időseket, de itt más. Valami gátlás van Benned az elköteleződés iránt, ha elvileg szerelmes Vagy, hosszútávra tervezel és még is félsz. Lehet szakember kellene, hogy kiderítse a gyökerét, mert ez így nem stimmel. Az teljesen már, ha jól érzitek magatokat együtt, jól elvagytok, tart ameddig tart kapcsolat, nem olyan nagy a szerelem, inkább szeretet, akkor megértem a két külön háztartást, de így...... Ha belemész csak azért mert szokás, nem lesz jó vége. Nem most, de majd később visszaüt. Vagy nem Vagytok annyira szerelmesen, csak azt hisztek, hogy azok vagytok, akkor jól elsülhet. Langyos vízben sokan el vannak hosszan és jól.
2017. aug. 4. 11:10
 19/20 anonim ***** válasza:

De ebből az lesz, hogy ő szeretne összeköltözni, te meg nem. És szakítotok.

Miért nem próbáljátok meg legalább egy 3 hónapra? Ha nagyon nem megy, akkor még mindig lehet változtatni a dolgokon.

2017. aug. 4. 15:41
 20/20 anonim ***** válasza:

Én már 8 éve és 9 hónapja várok az összeköltözésre. Az én párom sem sieti el...

Én 29/N, Ő 29/F.

2017. aug. 10. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!