Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudtad /érezted hogy készen állsz az összeköltözésre?
Már egyébként is folyton egymásnál voltunk, amikor már ott tartottunk, hogy az volt a különös/furcsa, amikor egy-egy nap nem együtt aludtunk, és ráadásul az is szinte traumatikus élmény volt, annyira hiányzott a másik, akkor elég egyértelmű volt már a kérdés. Egyszerűen így volt természetes. Akkor voltam 21 (nő).
Azóta összeházasodtunk és még mindig ritkaságszámba mennek azok a napok, amikor nem vagyunk együtt/nem együtt alszunk.
mi 120 km-re laktunk egymástól és idén költöztünk össze, mert egy idő után úgy éreztem, hogy már nem bírok többször elbúcsúzni egy-egy hétre.. Terhes volt külön lenni, pocsék volt egyedül ülni itthon este, és irritált már az is, hogy folyton telefon lóg a fülemen, ami recseg, ropog, és már gyűlöltem azokat a zajokat.
27n
Mi tavkapcsolatban élünk 3éve. Úgy gondoltuk ha sikerül munkát találni akkor hozzám költözik,mert ez a heti 1.5 nap nem elég semmire,na meg így évekig nincs értelme együtt lenni.
Most úgy néz ki sikerül a munka, és így aktuálisabb lett az összeköltozes.. Eddig is beszéltunk róla.
Most hvgn egy munkatarsam esküvőjén voltunk ketten (szülök nélkül,nem igazán tudunk kettesben programot csinálni )és így másabb volt és furcsa volt hogy hvgn haza kellett mennie
Mi még ugyan nem költöztünk össze, mert párom csak most keres munkát egyetem után, de ha bárki azt mondaná nekünk, hogy itt egy lakás, cuccoljatok, gondolkodás nélkül rohannánk. Egyszerűen rossz már külön lenni. Hiányzik a másik este mellőlünk, no meg a segítség is. Sokkal jobban együttműködünk, mint másokkal. Pl, ha egyikünk főz, a másik már közben is mosogat, amint van mit. Annyira hasonló a ritmusunk, gondolkodásunk, hogy konkrétan fellélegzünk, amikor 1-2 hétig sikerül összezárva lennünk. De még unatkozni is jobban szeretünk együtt (bár erre jó ideje nem volt példa).
Mi már tudjuk, hogy itt az ideje, elég gyakran beszélünk is róla, és már csak azon múlik, hogy mikor kap végre állást.
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!