Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az ideális együttlét az összeköltözésre?
A barátnőmmel már 9 hónapja együtt vagyunk, ebből 2 hónapja együtt lakunk.
Én eleinte 2 jó barátommal laktam, de aztán nem nagyon egyeztünk, és a barátnőm felhozta, hogy mi lenne, ha össze költöznénk.
21 évesek vagyunk, mind a ketten.
Halál jól ki jövünk egymással, és nagyon megértjük egymást.
Mint minden kapcsolatban, nyilván vannak nehezebb napok, ezért ritkán a vannak megsértődések, de ezek mára, már szinte elmúltak.
Amikor még a 3-4-ik hónapban voltunk, akkor mondthatjuk, hogy mindennaposak voltak a veszekedések, konkrétan már majdnem szakítottunk is.
De most elég jól működnek a dolgok.
A témat, most nagyon szűken írtam le, mert azért bővebb események is voltak a hónapok alatt, csupán kíváncsi lennék, hogy néhány ember, hogy gondolná ezt.
Ha összességében bírjátok egymást, akár egy nap után is összeköltözhettek.
30/f
De gondolom nem az alváson volt a hangsúly ;p
30/f
Köszönöm a válaszokat! :)
30/f, ajaj, bizony, hogy nem .D
Nyugodtan összeköltözhettek. Nem azon van a hangsúly, hogy mióta vagytok együtt, hanem hogy hogyan jöttök ki egymással, úgy látjátok, hogy az együttlakás működni fog és boldogok lesztek igy együtt. :)
Ha sikerült a félreértéseket tisztázni és jól megvagytok, hajrá! :)
Nincs ilyen időtartam, semmilyen formában. Azaz 0.
T'od, ha egy páros összeillik (képesek az együttélésre, pluszban a jövőre nézve is közösen képzelik el a hátralévő életüket) akkor mit halogassanak, ugye?
Ha meg ez a két feltétel nem áll fenn, akkor minek költöznének össze bármikor is?
Szóval bármiféle időtartamnak annyiban van értelme, hogy a költözés idővel (az egzisztencia mértékével arányosan) egyre macerásabbá válik. Az emberek meg nem szívesen macerálódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!