Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az ideális együttlét az összeköltözésre?
A barátnőmmel már 9 hónapja együtt vagyunk, ebből 2 hónapja együtt lakunk.
Én eleinte 2 jó barátommal laktam, de aztán nem nagyon egyeztünk, és a barátnőm felhozta, hogy mi lenne, ha össze költöznénk.
21 évesek vagyunk, mind a ketten.
Halál jól ki jövünk egymással, és nagyon megértjük egymást.
Mint minden kapcsolatban, nyilván vannak nehezebb napok, ezért ritkán a vannak megsértődések, de ezek mára, már szinte elmúltak.
Amikor még a 3-4-ik hónapban voltunk, akkor mondthatjuk, hogy mindennaposak voltak a veszekedések, konkrétan már majdnem szakítottunk is.
De most elég jól működnek a dolgok.
A témat, most nagyon szűken írtam le, mert azért bővebb események is voltak a hónapok alatt, csupán kíváncsi lennék, hogy néhány ember, hogy gondolná ezt.
Ez mindenkinek más. Szerintem a mi 1 évünk ideális volt összeköltözésre. Én úgy gondolom, lehetőségektől függetlenül igenis kell egy kapcsolatba az együtt járós időszak is, amikor még nem éltek együtt, csak rendszeresen találkoztok. Nálunk ez épphogy 1 évig tartott. Mire napra pontosan az évfordulónk jött, már pár napja együtt éltünk. Fél évre rá pedig össze is házasodtunk. :)
Túl sokáig nem érdemes húzni a dolgot, mert bár bizton állítom, hogy megismerni egymást lehet együttélés nélkül is, ha nem csak dugni jártok össze, viszont végső soron, a tényleges összeköltözés dönti el, hogy a kapcsolatotok komollyá válik, vagy véget ér.
Nézeteltérések minden kapcsolatban előfordulhatnak. Az a nem mindegy, hogy ez milyen mértékű, illetve, hogy hogyan kezelitek, milyen minőségű a kommunikáció kettőtök között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!