Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A kapcsolatodban mikor (mitől)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolatodban mikor (mitől) érezted elérkezettnek az időt az összeköltözéshez?

Figyelt kérdés

2016. máj. 19. 16:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor minden este hol nála, hol nálam aludtunk, és ez már kezdett értelmetlenné válni, mert mindig volt valami ami hol itt hol ott maradt.
2016. máj. 19. 16:35
 2/14 anonim ***** válasza:
Mi 30+vagyunk.Amikor biztosak voltunk benne h nagyon jol passzolunk (rengeteget beszelgettunk elotte,tervek celok jovokep stb) akkor mar nem akartunk randizgatva "idot rabolni" az egyutt eltoltott idobol.3ho utan kerte h koltozzek hozza.Szerintem uez az ember 20+ nem ennyi ido alatt dontotte volna ezt el.
2016. máj. 19. 16:44
 3/14 anonim ***** válasza:
Egyre többet voltunk együtt és már nagyon kényelmetlenné vált a sok oda-vissza utazgatás. Plusz egyszerűen megbeszéltük, hogy mindketten szívesen benne lennénk.
2016. máj. 19. 17:01
 4/14 anonim ***** válasza:

Nálunk nem lett kimondva, egyszerűen a cuccaim nagy része már nála volt, soha nem találtam semmimet,és valahogy jött magától, hogy "itt ragadtam".

Mennyi idő után?Kb. 6 hónap után.

Mi is 30+ vagyunk.

2016. máj. 19. 17:42
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi sem beszéltük meg, de kb. 1 hónap leforgása alatt valahogy több ruhám lett nála, mint az albérletemben.

Aztán egyszer épp vittük az ágyat a hálószobából a nappaliba (mert kitaláltuk, hogy úgy jobban tetszik) és akkor így megkérdezte, hogy: "Bébi, amúgy vágod, hogy mi együtt élünk?" :) Hát így. Azóta elköltöztünk, de együtt maradtunk és közösen választottuk ezt az albérletet.

2016. máj. 19. 19:23
 6/14 anonim ***** válasza:
3 hónap után már félelem nélkül költöztünk össze. De nyilván minden eset más.
2016. máj. 19. 20:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Amint előttem is írták, ez sok mindentől függ, meg mindenkinél máshogy alakul. Például volt egy 3 éves kapcsolatom, ahol sehogy sem jutottunk el az összeköltözésig (huszonévesek voltunk mindketten).

A jelenlegi párommal alig két hónapja voltunk együtt, amikor felvetődött, hogy ha fél év múlva lejár az albérleti szerződése (nem jött ki jól az akkori lakótársaival, és másokat akart keresni a helyükre), valamint ha addig jól alakulnak a dolgaink, lehetnék én az egyik új lakótársa. Azt felelte, ez nem is kérdés. Fél évvel később, 10 hónap együttlét után úgy döntöttünk, nem keresünk harmadik embert, ketten futunk neki, és összeköltöztünk. Ennek lassan két éve. :)

2016. máj. 19. 21:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Akkor költöztünk össze, amikor adottak voltak a körülmények. Mindketten akkoriban végeztünk a sulival. Amint találtunk munkát, összeköltöztünk. Fél évre rá házasodtunk. Nem volt meglepi, rég megbeszéltük, hogy akkor költözünk össze ha vége a sulinak és találtunk mindketten munkát. Ha nem suli alatt ismerkedünk meg, hanem már amikor dolgozunk, akkor fél év után összeköltöztünk volna, nem vártunk volna 1 évet.
2016. máj. 20. 18:35
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek ment a zöld.
2016. máj. 20. 19:36
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi a párommal januárban jöttünk össze és szeptemberben költöztünk össze :) én ennek nagyon örülök, mert én 26 ő pedig már 41 :) sokat beszélgettünk előtte erről és mindig mondja, hogy örül hogy már együtt élünk. Mióta vagytok együtt egyébként?

Szerintem az a jó, ha a férfi hozza fel előbb a dolgot,de a lényeg, hogy mind a ketten akarjátok. Sok sikert!

2016. máj. 22. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!