Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a friss kapcsolatodban a pasi felhívna magához ahol az apjával lakik es igénytelenség fogadna?
A szobájában rend volt, szóval lehet, hogy az apja soha nem segít semmiben, ő meg kicsit besokallt, vagy nem volt ideje. Plusz a nem ragyogott a tisztaságtól és a mocsok között van különbség, csótányok meg tiszta lakásban is lehetnek, ha a ház többi részében vannak...
Persze te láttad, ha már kiábrándultál, akkor veszett fejsze nyele.
Nálam is van rendetlenség, néha még kosz is, de a WC, fürdőszoba az steril.
Nem "ítélkezés" ez, csak másféle értékrend.
Na jah, a vén szar után is, aki miután takarított bemegy és összehány mindent részegen minden nap.
A legtöbb férfi elég rendetlen, de azért a csótány a konyhában még nekem is sok lenne. Illene rendet tartani, vagy ha nem is rendet, legalább tisztaságot...
Azok pedig mind elmebetegek, akik már látatlanban kifogást kerítenek a srácnak (részeg apja összehány mindent).
Egyértelmű, hogy hazamegyek :D Szex után csak kimegy az ember mosdóba, ha szomjas, kimegy a konyhába inni, oké, megértés ide-oda, én hazamennék.
(Ha a srác rendes és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy önnön hibáján kívül ilyen a ház, akkor talán megjátszom, hogy rám jött az erkölcsi morál hogy "jaj, ezt mégsem tehetjük, nem vagyok OLYAN lány, nekem ez túl gyors" lol. És akkor neki se fáj a szíve. Legközelebb meg szexeltek nálatok.)
Jah, szóval szopjon a vén barom miatt. Ő takarít a vén barom meg jókat röhögve direkt szemetel "ott maradt egy folt fiam hahahahahahha na hozzad be a borsodit gyorsan, kezdődik a meccs"
Mások után takarítani a legnagyobb szopás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!