Mikor fog végre kimenni a divatból a borosta?
Szerinted...
Szerintem meg ezt is szépen karban lehet tartani és akkor szexi.
A borosta pedig nem divat kérdés.. Nem mindenkinek van kedve minden nap borotválkozni, pláne ha nem is néz ki rosszul vele. Illetve van akinek a bőre kevésbé bírja a borotvát, a szakáll meg hülyén áll neki, hogy hagyja megnőni..
Tán te is mindig pihe puha vagy lent? Na ugye..
Nekem semmi bajom azzal, ha a párom nem borotválkozik meg minden nap, mert jól áll neki.
Szerintem... meg szerinted.
Nincs biztató szavam.
Itt nem arra gondolok, hogy azért van borostája, mert egy hete még minden nap borotválkozott, aztán úgy döntött, hogy szakállat növeszt, azzal nincs baj, mert megnő majd 1-2 hónap alatt.
Azt nem bírom, ha valaki rendszeresen borostás. UTÁLOM a borostát. És igen, ízlések és pofonok, szerintem meg a bajusz szexi és a borosta nem az :)
Oké, hogy utálod, de ki nem szarja le? :) Nem fog kimenni a divatból, ahogy a szakáll se, meg a sima arc sem.
Nem divat kérdése.
Na, én meg szeretem. Pl. az én pasimnak szerintem jól áll, neki meg nem esik le a fél arcbőre, mert érzékeny a borotválásra. Szerintem a vérző és keléses arc kelt igénytelen benyomást.
Amúgy meg én a bajusztól mászok a falra, még egyetlen hímet sem láttam, akin 2015-ben ne nézne ki debilen - szerintem. De te ettől még annyi bajuszos pasival jössz össze, ahánnyal tetszik.
Kicsit túldramatizálod a kérdést, rengeteg pasi van, akinek pl. a munkahely is előírja, hogy borotválva kell járnia (megjegyzem a nagyon erős, gyorsan növő szőr már estére borostásnak hat, ha reggel vagy előző este borotválták), válogass azokból. Pont ma már sok pasi is kényes az ilyesmikre, szóval nem lehetetlen feladat. Ha meg valaki személy szerint tetszene, csak ez a bajod vele, akkor így jártál. Megkérheted, hogy nyúzza magát naponta, de ne lepődj meg, ha majd ő is megpróbálja irányítani, milyen ruhát veszel fel vagy milyen hajat hordasz...
Férfi vagyok bocs hogy beleszólok.
Szerintem a bajusz röhejesen néz ki, szakáll pedig csak 1-max 2 centiig akinek ritkább a szőre.
Lehet hogy nagyon igénytelen vagyok, hogy 3 naponta borotválkozok, de nekem legalább nő szőr az arcomon a sok mostani ,,férfivel/fiúval'' szemben.(persze nem tehetnek róla, de van akinek kifejezetten tetszik ha egy hímneműnek szőrös)
Van akinek tetszik van akinek nem.
Én meg a női divattól vagyok kész, de mégse írok ki olyat hogy mikor megy már ki az az ocsmány air max, vagy a bokavillantó nadrág esetleg a kutyalánc a divatból...
Nem fogok naponta megborotválkozni ahogy te sem epilálod magad napi szinten, esetleg borotválod a hónaljad vagy bármid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!