Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mikor fog végre kimenni a...

Mikor fog végre kimenni a divatból a borosta?

Figyelt kérdés
Ízlések és pofonok, nekem egyáltalán nem jön be, és elkeserítő, hogy 30 és 40 között szinte minden pasinak van. Szerintem senkinek nem áll jól, ápolatlan, igénytelen benyomást kelt. Bejön a bajusz, a szakáll, a simára borotvált arc (kinek melyik áll a legjobban), de a borosta egyáltalán nem! Légyszi valaki mondjon már valami biztatót, hogy mikor jön el végre az az idő, amikor nem lesznek borostásak a hímneműek! (ez nem egy ismerkedős kérdés, azért is nem ott van)

2015. jún. 1. 16:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
72%

"nyugi, olyanba soha nem fogok, mert külső alapján válogatok és haverkodni se vagyok hajlandó borostás fazonnal"

Remélem a szüleid és családtagjaid mind olyan szépek hogy őket is szépség alapján itéled meg!

Lehet jobban járnak a borostás fiúk hogy nem haverkodsz velük! Megkíméled őket hogy egy rosszindulatú kinézet alapján döntő lánytól.

2015. jún. 1. 16:43
 22/29 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem az igazság hogy a kérdező odavan a borostás pasikért csak azok nem állnak vele szóba ezért most fikázza őket:D

A bajos, meg a szakáll nem férfias hanem retro/ódivatú.

Ezek mindig is hülyén néztek ki.

Egy igazi férfinek vagy csupasz az arca vagy dzsungel?:D

Neked vagy egy jeti kell vagy egy justin bieber.

Ki barátkozna egy ilyen lánnyal ugyan:D

Remélem te rajtad meg 1 szőrpihét nem lehet látni annyit epilálod magad. Mert ez hogy néz ki de :D

A kérdéstől már csak maga a kérdező a nevetségesebb.

Ha neked annyira tetszik a bajusz akkor növessz és vedd feleségül magad.

2015. jún. 1. 17:01
 23/29 anonim ***** válasza:
76%

Fejezd már be a rinyálást, ha nem tetszik neked a borosta akkor nem tetszik. Ez nem egy időszakos dolog, pl. ha minden második hímnemű holnaptól emós lenne akkor megérteném a kifakadásodat, de a borosta mindig is volt, mindig is lesz. Rengeteg férfinak jól áll és rengeteg nőnek tetszik is, arról nem tehetünk, hogy neked nem.

Egy borostás férfi.

2015. jún. 1. 19:37
 24/29 opened paradise ***** válasza:
69%

Anélkül még egy sorsjegyhez is személyit kérnek tőlem és állítólag jól is áll

Ha nem lenne/lesz "menő",akkor is lenne.

Egy borostás.

2015. jún. 1. 20:13
 25/29 anonim ***** válasza:
67%

Hogy valaki a hülye kérdésedre is válaszoljon

Nem fog kimenni a divatból, tudod ez nem olyan dolog, mint egy air max, hogy 3 évig menőnek számít, utána meg mindenki nevet rajta egy jót. A férfi és az arcszőrzet már az ember fejlődése során kialakult és még mindig hozzá tartozik

2015. jún. 1. 22:21
 26/29 anonim ***** válasza:
77%

Remélem soha. Én kifejezetten szexinek tartom. Az arcszőrzetet is lehet szépen ápolni és nem kelt igénytelen hatást. Nyilván fontos hogy jól álljon az illetőnek. Én kifejezetten díjazom ha egy pasi borostás. Macsósabbá teszi, férfias, imádom :)

3 éve vagyunk együtt a párommal és eleinte folyton borotválkozott viszont én meg alig vártam hogy vissza nőjön neki. Egyre többször mondtam neki hogy ne borotválkozzon meg egyből hanem várjon pár napot és nézze meg hogy jól áll neki és hát igazam volt. Azóta hála istennek csak akkor borotválkozik ha már zavarja de tudja hogy szeretem és ezért meghagyja. :)

Mondjuk engem jobban izgat egy borostás arc a lábaim közt ha romantikázásra kerül a sor mint egy csupasz :D

2015. jún. 2. 02:39
 27/29 anonim ***** válasza:
94%
nekem meg a szakáll nem tetszik egyáltalán, mégis minden második ember télapónak néz ki... sőt... azt tudtad, hogy ahhoz, hogy szakállat növesszen valaki, először borostásnak kell lennie?...
2015. jún. 2. 07:52
 28/29 anonim válasza:
56%

de hamarosan meglesz a szakmai vizsgám és tuti nem maradok itt.

Azt gondolod hogy máshol nincs borostás pasi.Jo a bajszos..szakállas is..pláne mikor jo zsiros kaját evett szépen csurog rajta aa hurkazsir.Figyelj.A borosta majd akkor megy ki a divatbol ha nem nő emberre szőrzet soha többet.De ha a szakállas meg bajszos palik tetszenek tetszen.Ajánlom figyelmedbe Joulupukki-t.Na ő pont az izlésednek megfelelő szerintem.Ő a finn mikulás :)

2015. jún. 7. 20:00
 29/29 anonim válasza:
29%
Szerintem iszonyat szexi a szakáll,borosta.c:
2015. jún. 17. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!