Mikor fog végre kimenni a divatból a borosta?
Figyelt kérdés
Ízlések és pofonok, nekem egyáltalán nem jön be, és elkeserítő, hogy 30 és 40 között szinte minden pasinak van. Szerintem senkinek nem áll jól, ápolatlan, igénytelen benyomást kelt. Bejön a bajusz, a szakáll, a simára borotvált arc (kinek melyik áll a legjobban), de a borosta egyáltalán nem! Légyszi valaki mondjon már valami biztatót, hogy mikor jön el végre az az idő, amikor nem lesznek borostásak a hímneműek! (ez nem egy ismerkedős kérdés, azért is nem ott van)2015. jún. 1. 16:01
11/29 anonim válasza:
,,sok férfinak van bajusza és szakálla, legalábbis a rockerek között''
Akkor keress rokker pasit. Nem kell mindenkinek neked megfelelnie és ezek szerint nem is igazán lehet.
20 évesen 40-50 es korosztály között keresgélsz szóval alapból nevetséges a kérdés is.
Legalább nem tartozok az érdeklődési körödbe, mert az már tényleg sok lenne...
12/29 anonim válasza:
Micsoda problémáid vannak.. :D
Nem kell velük szóba állnod és kész. Menj külföldre, hátha találsz magadnak valami faszit.
És miért kéne huszonéves létedre a 40-50es pasikat kergetned?
Szerintem elég sok korodbeli van, aki csupasz arccal mászkál.
13/29 A kérdező kommentje:
Nem baj, ha beleszólsz, de a magadfajta külsejű pasik miatt leszek hamarosan teljesen aszexuális. Nem akarok neked meg a hozzád hasonlóknak tetszeni, mert ti se tetszetek nekem. És a bajusz nem röhejes, hanem szexi, szerintem az ilyenek, mint te, csak féltékenyek az igazi férfiakra :)
2015. jún. 1. 16:33
14/29 anonim válasza:
Vagy provokálsz, vagy végtelenül ostoba vagy. :D
15/29 A kérdező kommentje:
11, 12 oké, értem, megfogadom. amúgy is szeretem a rock zenét :) borostásokkal meg alapból nem állok szóba, mert nekem ők nem tetszenek, és én se szeretnék nekik tetszeni. csak az a baj, hogy itt magyarországon mindenki nagyon trendi akar lenni mostanában. de hamarosan meglesz a szakmai vizsgám és tuti nem maradok itt :D
2015. jún. 1. 16:36
16/29 anonim válasza:
Legyél aszexuális..mindenki örülni fog neked, ha befogod a szádat és nem siránkozol tovább. :D
17/29 anonim válasza:
Az leszel ami akarsz, és azt szeretsz akit akarsz. De viszont azért mert te nem szereted, ne erőltesd rá másra a nézeted. Jogod van választani! Azért kívánom egyszer ne hogy olyanba szeress bele aki borostás vagy még együtt lesztek és borostás marad.
18/29 A kérdező kommentje:
nyugi, olyanba soha nem fogok, mert külső alapján válogatok és haverkodni se vagyok hajlandó borostás fazonnal
2015. jún. 1. 16:39
19/29 anonim válasza:
" a magadfajta külsejű pasik miatt leszek hamarosan teljesen aszexuális"
Nem baj, nem szaporodsz, mindenki boldog.
20/29 anonim válasza:
Ilyen haver/barát szerintem senkinek sem kéne, szóval nem hiszem, hogy bárkinek is gondot okozna ez. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!