Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnagyobb probléma a kapcsolatodban?
És próbálod,próbáljátok-e megoldani, illetve ha igen, akkor hogyan?
Hosszútávon szakítookká válhat szerinted?
Mindkettőtök szemében probléma, a párod is átérzi a helyzetet?
A legnagyobb probléma... A barátom bélgázai :'D... Nem a legjobb a gyomra, és ehhez még összeeszik minden marhaságot... Hááát, nem kívánom a legnagyobb ellenségemnek sem ezeket az élményeket, volt, hogy felébredtem a szagra... Ma pont egy ilyen csodás éjszaka volt, háromszor szellőztettem, és végül a fagyhalál mellett döntöttem a fulladás helyett... :'D
Nem lenne szakítóok, legfeljebb diétára fogom tenni, és babevés után alszik a fürdőszobában. És igen, szegény párom is átérzi a helyzetet, és nem győz szégyenkezni :D.
Nálunk az a legnagyobb probléma, hogy ő piszok gyorsan felkapja a vizet, én meg makacs vagyok. Ahogy telik az idő, egyre könnyebben kapunk össze, egyre inkább apróságokon. Félek, hogy egyszer szakítóok lesz... :/ Megbeszélni nem nagyon tudjuk, általában annyi a vége, hogy kölcsönösen bocsánatot kérünk egymástól, és összebújunk. Ideig-óráig minden rendben, de ettől jobb nem lesz a helyzet. Sajnos.
25N
Az, hogy egyenlőre távkapcsolatban vagyunk. Nem lesz szakitóok, hamarosan összeköltözünk.
22L
szintén nem kaptam meg a kellő tiszteletet. szakítottam is.
n 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!