Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te is azt tapasztaltad eddigi vagy jelenlegi kapcsolatodban, hogy a nők sokkal önzőbbek, mint a pasik?
Nem tudom. én nem vagyok csaj, de általában én is magammal foglalkozom, a saját érzéseimmel és gondolataimmal. Kivéve ha szeretek valakit mert akkor az övével is. Ha van rá "kereslet" persze csak akkor.
A lelki adás önmagában is öröm, de ha viszonozzák úgy a jó. Ha csak adsz az nem jó.
Én nem ezt tapasztalom, ilyet is, olyat is láttam már.
Az ismerőseid pedig téged is minősítenek.
És ha belegondolsz, magad ellen beszélsz:
"nem tudnak anélkül adni hgy ne várnának cserébe semmit"
most akkor egy férfi, ha nem vár cserébe semmit, akkor miért baj az ha nem is kap semmit?
Túlvariálod, általánosítasz és így értelmetlenné válik a kérdés.
24F
Nem, nem ezt tapasztaltam.
Nő vagyok, volt, hogy valakivel úgy jött ki a lépés, hogy "kihasználtam" (értsd: kezdetleges kapcsolat, neki kialakulnak érzések, nekem nem, így kiszállok. Neki törés.)
De ugyanennek átéltem már a fordítottját is.
Ha tovább tartott egy kapcsolat, általában én alkalmazkodjak, legyen szó bármiről (mondom, általában. Volt, akinél nem.) De mégse általánosítok, emberfüggő a dolog, nem azon múlik, hogy pasi, vagy nő. (Ha te meg a haverjaid mindig ilyet fogtok ki, kicsit el kéne gondolkodni, kinek a készülékében van a hiba....)
Szerintem pont az ellenkezője jellemző. A nők vezetik a háztartást munka mellett, szülnek gyereket, amíg a férfi a tv/gép előtt, a kocsmában a tökeit vakargatja. Aztán panaszkodnak, h milyen szar dolog a házasság és próbálják egymást lebeszélni róla.
Ezek után engedtessék már meg a nőknek, h panaszkodjanak egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!