Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A kapcsolatodban mikor (mitől)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolatodban mikor (mitől) érezted elérkezettnek az időt az összeköltözéshez?

Figyelt kérdés

2016. máj. 19. 16:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

utolsó válaszoló voltam: még azt elfelejtettem írni, hogy A párom úgy jelezte, hogy szeretne velem összeköltözni, hogy a kis szobában ahol szoktam tanulni, borítékban hagyott egy levelet és be kellett csukni a szemem mert mondta vmi meglepetés.. és akkor írta a levélben, hogy szeretné, ha mindig használnám most már ezt a szobát mert "nekem adja" .

Nekem jól esett ez a dolog és szerintem nem érdemes egymás idejét húzni járogatással. Mindig azt szokták mondani, hogy mindennek eljön az ideje, de húzni nem szabad.

2016. máj. 22. 21:31
 12/14 A kérdező kommentje:

"Szerintem az a jó, ha a férfi hozza fel előbb a dolgot,de a lényeg, hogy mind a ketten akarjátok."

Szerintem annak "illik" felhozni, akiHEZ költöznének, ha mondjuk a nőhöz, akkor neki. :)

A felhozáson már túl vagyunk, csak mindkettőnkben vannak még kis kétségek. Komoly dilemma, hogy az egyik félnek van saját lakása, a másiknak meg nincs, és ő egy kicsit "kiszolgáltatott" helyzetbe kerül ezáltal.

2016. máj. 23. 00:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Páromnál lakok, így ő hozta fel :) erre értettem
2016. máj. 23. 10:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam: nálunk úgy van, hogy a páromnak saját kertes háza van. Én is ő is dolgozunk. Nyilván nem ugyanaz, ha közös, de én pl mindig úgy próbálom kivenni a "részemet", hogy én vásárolok be, rezsiben nem fogad el semmit. Egyszer próbáltam, de látszott rajta, hogy nem esett neki jól. Erre mondom, hogy minden kiforrja magát. Az egyensúlyt viszont meg kell tartani szerintem.
2016. máj. 23. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!