Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomoztatok már a párotok után?
Figyelt kérdés
Előfordult már valamikor veletek, hogy nyomoztatok a párotok után? A nyomozás alatt olyanokat értek, mint például, megnéztétek a számítógépen a keresési előzményeit, amikor elment zuhanyozni, lecsekkoltátok a híváslistáját, esetleg az sms-eit a telefonjában, vagy beléptetek a facebook adatlapjára és átnéztétek az üzeneteit? Tettetek már ilyet? F2018. dec. 28. 10:42
1/15 anonim válasza:
Exbarátnőm ilyet csinált, hogy (valószínűleg) kamu indokkal elkérte a telefonom, hogy arról hívhasson valakit, majd telefonálás közben elment a WC-re. Miután letette még bent volt pár percet, majd WC-lehúzás, stb és amikor visszaadta utána láttam, hogy nyitva volt a háttérben a messenger app, amit mindig bezárok hogy a háttérben se fusson.
Utána esett le, hogy tuti megnézte beszélgettem-e csajokkal, mert abban az időben féltékenykedett. Szerencsére ilyen egy lánnyal történt eddig csak.
Én még nem csináltam ilyet, vagy amiket leírtál senkivel.
2/15 anonim válasza:
Igen, előfordult- a tudtával és beleegyezésével. A kapcsolatunk elején még gyakrabban (és megalapozottan), mióta már nem tartja a kapcsolatot egyik exével sem, azóta meg már valahogy nem érdekel. Meg most már magától is megmutatja, ha esetleg beszél valamelyikükkel pár mondatot, de most már nem vagyok féltékeny rájuk, szóval akár meg is tarthatná magának ha szeretné.
4/15 anonim válasza:
Mielőtt hivatalos lett az egész egy hónapig figyelte három civil hekus.Meg is lett az eredménye.Milyen módon meg mit figyeltek meg néztek át vele kapcsolatban nem ide tartozik.Beakart kerülni a jó életbe, de mellette élte a kis életét.perszemielőtt eljött volna mikor ezt hivatalossá tesszük este leültem vele beszélgetni, az egész anyagot egy bor kíséretében az asztalra raktam, hogy mondjon róla véleményt.belelapozott, azt ennyi volt, ejjha és kiizzadt vagy egy liter vizet hirtelen.A vége egy együttélési szerződés lett, semmi sem illeti meg velem kapcsolatban, elvileg csak azért van velem, mert velem akar lenni.Azóta nem néztem utána mit csinál, de nincs is értelme, mert semmi nem jár neki.Sokba volt ez, de megérte, mert mindent vitt volna ha úgy van.
5/15 anonim válasza:
Nálam egyszer fordult elő, nem meg csalás gyanu miatt.
Le hallgattam a telojat és követem haver kocsijaval.
7/15 anonim válasza:
A volt ferjem gepet tortem fel mielott lebuktattam, azota uj ferjem van.
8/15 anonim válasza:
Igen,még válaszoltam is egy nő ismerőse üzijére.
9/15 anonim válasza:
A volt férjem telefonjába néztem bele.Olyan hülye volt, hogy még a lebuktató SMS-eseket sem törölte ki.
10/15 A kérdező kommentje:
#7 #8 #9 Nem vagytok semmik! :D
Ahogy látom, eddig többségben vannak a női detektívek! :)
2018. dec. 28. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!