Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha a párotok anyagi nehézségbe ütközne, ami rátok is hatással lenne, mennyi ideig lennétek még vele? Mikor lenne az a pont, hogy elkezdenétek egy másik tehetősebb férfi után kutatni?
A kérdésed a gold diggerekhez szól, nem minden nőhöz.
Róluk pedig felesleges kérdést feltenni, egyértelmű mit tennének.
Miért pont Pumukli? Ezt a kérdést egy ideje fel akarom tenni neked. Pumukli egy olyan aranyos figura volt a maga kis gonoszkodásaival együtt is.
Hogy a kérdésedre válaszoljak az a nő aki a pénze miatt van a párjával azonnal lép ahogy jobbat talál a normális nő akkor lép ha nincs kiút és akkor se más pasit (eltartót) keres hanem csak kilép a megrekedt kapcsolatból és éli világát. Ilyen eset lehet pl ha szenvedélybetegség miatt indultak meg anyagilag a lejtőn vagy ha a párja valami hitbéli megfontolásból önként szegénységet fogad vagy valami hasonlóan radikális nagyjából megváltoztathatatlan dolog történik.
Egy őszinte, érzekmelmeken alapuló kapcsolatban a sz.rban is kiàllunk egymás mellett!
Biztos, hogy idősebb vagyok tőled, de ez csak azért lényeges, mert a véleményem 20 évesen is ez volt, most tizenévvel később dettó.
Nem hagyok el egy embert akit szeretek csak azért, mert nehéz helyzetben vagyunk.
Tudnàd, hogy exférjemmel mi mindent éltünk àt, ezt a kérdést fel sem tetted volna.(nem az anyagiak miatt ért véget)
Stabil anyagi helyzetben élünk pàrommal, a lànyom semmiben nem szenved hiànyt (nincs elkényeztve!!!), de mit hoz a holnap, azt nem tudjuk, de életemben nem szerettem úgy férfit, ahogy a pàromat szeretem, és kitartok mellette, hozzon az élet bàrmit.
Nàlunk voltak anyagi problémàk , főleg az első 2 évben. Volt, hogy elvesztettem a munkàm, a férjem tartott el, aztàn talàltam àllàst. Utàna a férjem vesztette el az övét, akkor én tartottam el őt. Majd ő is talàlt munkàt, és rendbe jött az anyagi helyzetünk. Neki volt egy felhalmozódott tartozàsa , amit később, tavaly kezdtek el levonni a fizetéséből, 10 hónapon àt. Nem sokkal utàna , hogy ez befejeződött, tönkrement a hűtőnk és 1 hónapra rá a mosógépünk is- ez is nagyobb kiadàs volt új gépeket venni. ...
Igen voltak anyagi gondjaink, ( biztos lesznek is még) de mindig együtt küzdöttünk, tàmogattuk egymàst és túljutottunk rajta. Szeretjük egymàst. Erről szól a szerelem és a hàzassàg. Együtt vagyunk gazdagsàgban, szegénységben is. :) Szóval nem...nem szexelek pénzért. Sose lenne ahhoz gyomrom. Sosem keresnék gazdag pasit. Ha egyszercsak a férjem pl nyer a lottón oké, eddig is vele voltam az elmúlt majdnem 9 évben milliók nélkül is, ez utàn is vele leszek.
Anyagi nehézség alatt azt érted, hogy közbejött neki egy váratlan, nagyobb összegű kiadás, ami miatt pár hónapra össze kell húzni a nadrágszíjat, vagy azt, hogy kirúgták a munkahelyéről, és hónapokon át a fotelban tesped munkakeresést színlelve, míg mindkettőnket én tartom el?
Mert nem mindegy.
Az a fajta élősködés meg, amit a kérdésed sugall a nők nagyon kis százalékára jellemző, bár ez gondolom ezen az oldalon végtelenül sokszor el lett neked magyarázva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!