Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a pasitok más nőkkel beszélgetne itt?
Figyelt kérdés
Mondjuk havi 1 nő és egy hétig dumáznának.
Megcsalásnak számítana?
2019. jan. 7. 17:21
2/16 A kérdező kommentje:
Hát, azt nem tudni 😏
2019. jan. 7. 17:27
3/16 anonim válasza:
Beszélgetni nem tilos, és nem is megcsalás. Ám de... véleményem szerint nincs barátság férfi és nő közt. Az egyik mindig többet akar.
4/16 A kérdező kommentje:
#3 Nem állandóan 1 partner! Hanem váltogatva. Olvasd már el rendesen amit írok.
2019. jan. 7. 17:29
5/16 anonim válasza:
Bocsi, felszínes voltam.
Beszélgetni lehet, az nem megcsalás.
Én is szoktam bizonyos kérdésekről, és van párom akit imádok.
Viszont ez nem rendszeres, és nem keresem készakarva más nők társaságát.
Nem megcsalás, ha nem lép túl egy bizonyos szintet.
6/16 A kérdező kommentje:
Bizonyos kérdésekről neha lehet.
Most én a kényszeresre értem a kérdésem.
2019. jan. 7. 17:32
7/16 anonim válasza:
Miért ne beszélgethetne másokkal az h te magadba se bizol és benne se mutatja h lesz más is beszélgetésen kivul,keresi a jobbat tudom szar érzés,, én ezért nem élek eleve monogám hazugságban. :( :)
8/16 anonim válasza:
Kérdés, hogy miért érzi szükségét, hogy másnak írjon. Vajon mert alapból szélhámos, vagy mert nem boldog?!
9/16 anonim válasza:
Beszélgessen, este engem dug, nem őket.
10/16 A kérdező kommentje:
Sztem ez nem megcsalás de kiakadnék. Ti?
Szóval azt mondjátok ha mással beszélget akkor baj van?
2019. jan. 7. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!