Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a pasitok más nőkkel beszélgetne itt?
Figyelt kérdés
Mondjuk havi 1 nő és egy hétig dumáznának.
Megcsalásnak számítana?
2019. jan. 7. 17:21
11/16 anonim válasza:
Miss Fortune ez inkább szégyen nem? Arra még te is jó vagy, az izgalmat az újat meg másnál keresi.
12/16 anonim válasza:
Nem akarok rosszindulatú lenni, de hogy ki - kivel a hátad mögött, azt manapság sosem tudhatod...
13/16 anonim válasza:
Akkor van baj ha jol tudod h vmit nem adtál meg neki azért irogat másoknak mert ott megkapja és lehet tovább lép..
14/16 A kérdező kommentje:
Nincs párom. Csak úgy kérdezem ezt.
2019. jan. 7. 17:45
15/16 anonim válasza:
Nekem ugy volt, hogy megismerkedesunk legelejen is tobbnek csapta egyuszerre a szelet. Fel ev utan ez odaig jutott, hogy mar tarskeresogon logott :D
16/16 anonim válasza:
Vannak dolgok (témák) amitvegy arc nélkülu,pártatlan emberrel jobb megbeszélni,mint egy ismerőssel.
Pl pasi vagyok,egyik exembek vt egy kígyó kis barátnője,aki ha jót tettem is bele magyarázta a rosszat. Ha most tényleg problémánk volt,akkor exemet ellenem hangolta.
Másik dolog engem nem érdekel sok minden ami más pasikat igen pl Star Wars,Gyűrűk Ura,300,a foci....most ha a lány nálam profibb pasikkal erről beszélget legyen.
Én auto sportokért vagyok oda+állat tenyésztő mérnökként az állatokért,szoktamcsajokkal ilyenekről konzúltálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!