Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz ha a feleségetek napi szinten éjjelig beszélgetne egy (fiú) barátjával?
Pár hónapja tart ez a dolog, a feleségem azt hiszi hogy nem tudok a dologról, de bele néztem a messengerébe és ott láttam hogy levelezgetnek. Ha éjszakás vagyok akkor egész éjjel szinte irogatnak. És mint utóbb kiderült amikor délelöttös vagyok akkor a feleségem megvárja még elalszom és már megy is irogatni, ezt már észrevettem mikor felébredtem mikor kifelé tartott a hálóból de azt mondta csak megnézi a gyerekeket úgyhogy visszaaludtam.
Mit tegyek? Ideges vagyok nagyon most.
En akkor tennek ilyet a helyeben,ha keves lenne veled a szex. Illetve,ha nem lennel eleg figyelmes es rajongo viselkedesu velem.
N
Heti 3-4x szexelünk. Nem hinném hogy ez a gond.
Azt remélem nem lett szerelmes.
Ember..... beszélj már vele. Ha nem zavarná, hogy esetleg tudsz a dologról, akkor még talán nem lenne okod aggódni, de így sunnyogva bizonyára olyan beszélgetés vagy egyéb folyik, ami szerinte se férne bele a házasságotokba. Elvileg láttad a beszélgetésünk így csak el tudod dönteni. Szerintem beszéld meg ezt vele.
31/f
elég valószínű, h. szerelmes... vagy legalábbis nagyon sokat jelent neki a fickó.
talán megkap tőle valamit, amit tőled nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!