Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha jól keresnétek, elvárnátok, hogy a feleségetek dolgozzon?
Ha jól keresnétek, tehát nem vagytok milliomosok, de nincsenek anyagi gondjaitok, elvárnátok, hogy a feleségetek (akinek nincs végzettsége, munkatapasztalata) dolgozzon vagy továbbtanuljon, ha nem szorultok rá?
Ha a háztartást felezitek, elvégzi a maga részét, de szellemi munkát tudás nélkül nem kaphat, fizikait meg nem szeretne végezni.
Tehát, ha nem szorulnátok rá, elvárnátok, hogy csináljon bármit is?
Miért?
Nem, én azt várom el, hogyha nem dolgozik, akkor a háztartást fedezze egészben. Én dolgozom, akkor nehogy még pluszban a tkaritássa is foglalkoznom kelljen. Fele-fele arányú legyen a terhelés, nem 2/3 1/3. Ha dolgozik természetesen legyen fele-fele a háztartás, de ha nem, ne.
Egyébként nem várnám el, hogy dolgozzon, deszerintem hülyeség nem továbbkpezni magát valakinek, ha van ideje, mert nem lehet tudni, hogy mikor jön jókor, s ha már továbbképzi magát, akkor később nem csak fizikai munkát válalhatna...
Ugyan nő vagyok, de a másik nem helyébe képzelve magam, biztosan elvárnám, hogy csináljon valamit. Vagy képezze tovább magát, akár szakma, akár "csak" nyelvet, bármit. A semmit tevés borzalmasan butít, szerintem. Az is jó, amit korábban írtak, segítsen valami nonprofit szervezetnek akár.
És nőként soha nem is bírnám elviselni, ha nem dolgoznék. Ha mást nem, a hobbimat emelném olyan szintre, hogy munkaként végezhessem.
"elvárnátok, hogy csináljon bármit is?"
Ez milyen kérdés? :D Nem, üljön csak otthon, lóbálja a lábát, és majd eltartom... mintha lenne egy csecsemőm..
Valamit igenis csináljon. Nekem igazából beleférne, hogy ő nem dolgozik, akkor viszont otthon legyen minden rendben, főzzön finomakat, süssön kenyeret meg reggelire péksütit, kertet rendezze, stb.
De az nem pálya, hogy SEMMIT nem csinál.
A nonprofit szervezet segítését kifejezetten elismerném, és támogatnám, szép dolognak tartom, csak sokaknak munka mellett nincs kapacitásuk önkénteskedni.
Ha a páromat el tudnám tartani, és ő az idejét ilyesmire szánná, büszke lennék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!