Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elvárnátok a pártoktól hogy elvigyen nyaralni ha te nem állod a saját költségedet?
Szerintem ez a kapcsolat így ebben a formában nem fog működni, de ezt majd te is belátod idővel, ha elmúlik a rózsaszín köd. Nem vagytok egy szinten, és kompromisszumot sem tudtok kötni. Nő vagyok, szeretek utazni, de nem tudok gyakran, ezért spórolok, és olcsó utazásokat nézek, akár a kényelemről lemondva is, de van olyan év, amikor nem fér bele semmi, pl. idén sem, mert másra kellett költenem, ami fontosabb volt. Úgy nőttem fel, hogy addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. A szüleim sem verték magukat kifizethetetlen adósságokba, a lakáskölcsön volt az egyetlen, és már azt is letörlesztették, mire a tesómmal mindketten felnőttünk, és önállósodtunk.
Tegyük fel, hogy megengedhetnék magamnak ilyen utazásokat, mint te, de olyan párom lenne, aki nem teheti ezt meg. Én azt csinálnám, hogy nyitnék egy közös spórolási célú megtakarítást, tökmindegy, milyen formában, és abban gyűjtenénk közösen a közös nagyobb kiadásokra, ezek a célok lehetnek közös lakás, közös nyaralás... bármi, és azt a pénzt ezekre költenénk. Illetve néznék olcsóbb lehetőségeket, nem ragaszkodom a luxushoz, és így is nagyon jó lehetőségek vannak. Tavaly összesen 50.000Ft-nál nem költöttem többet utazásra, és két buszos külföldi kiránduláson is részt vettem, mindkettő nagy élmény volt. Tavaly belefért ennyi (több nem fért volna bele). Idén szekrénysort vettem, ami már hiányzott, és kifogtam egy jó akciót, így 100.000Ft alatt megúsztam (6 részes, 3 alsó és 3 felső, pakolós szekrény), most ez volt a fontosabb, és nyaralás, utazás nem fért bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!