Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell valakinek a saját hobbiját, vagy szenvedélyét a másikra erőltetni?
Ismerek egy párkapcsolatot, ahol a nő táncol, minden rendezvényre ahol lehet táncolni egyéni partnerrel a párját hívná el, és még meg is tanította őt pár lépésre, és mutatott neki pár könnyű táncot, amit megtanulhatnának.
A férfi teljesen más ágon van, ő is sportol, de ő úszik, és a nő nem szeret úszni, így nem nyaggatja, azzal, hogy ússzon ő is, meg csak párszor..
Nekem tök furcsa, miért kell egy kapcsolatba a másikat belehúzkodni valamibe, amit mi szeretünk, de ő mást csinálna inkább?
Nálatok van ilyen? Nektek ha van valami amit imádok, muszáj a párotoknak asszisztálnia hozzá?
Hát engem pl az sem zavar ha nincs.
Legalább egy kis levegő addig számunkra, míg mondjuk párom kondizik, én meg futok.
A testvéreméknék a férfi táncol, a nö meg parkourozik, külön-külön. (És a nö nem cirkoszol a tánc miatt, mégha latin táncokról van is szó, mert fel tudja fogni, hogy ez tánc és nem más)
Természetesen VAN közös hobbijuk is, de hetente pár alkalommal mindenki a saját érdeklödésének megfelelö hobbival foglalkozik, és eszükbe sem jutna a másikra eröltetni olyat, ami nem tetszik neki vagy nem érdelli.
Felesleges volt a hozzászólásod.
Nem az égből szedtem, a párja mondta egy a társaságunk aminek a párja is a tagja, és ott firtatta .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!