Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket zavarna, ha a párotok nem járna el otthonról és nem lenne saját társasága?
nem, mind2 exem hasonló volt, persze az se gond ha eljár
24F
Miért zavarna?
Ő egy kocka és kész.
Én 21/N vagyok.
Sajnos úgy adta az élet, hogy már nekem sincsen baráti társaságom. A barátnőim szépen kihasználtak, átvágtak, flörtöltek a párommal amikor bemutattam őt nekik.
A páromnak van társasága,azzal pedig nem jövök ki jól, más az érdeklődési körünk, rengeteget próbálkoztam.
Engem jobban zavar, őt egyáltalán nem. Tudja, hogy elvagyok egyedül, őt inkább az zavarja, hogy engem zavar.
Amíg a másik emiatt nem nyaggatja a párját, és van élete rajta kívül, hobbi, elfoglaltság, el van egyedül is, addig semmi baj sincs.
Az ottalvás attól függ, alapból mennyit alszotok együtt, mennyi időt töltötök együtt, és, hogy ő mit tesz azalatt az idő alatt, hol alszik.
Mi például távkapcsolatban vagyunk, péntektől vasárnapig találkozunk, mindkét éjszakát együtt töltjük. Ha viszont szünet van, mivel nem élünk együtt, nem alszunk mindig együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!