Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elvárnátok a pártoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elvárnátok a pártoktól hogy elvigyen nyaralni ha te nem állod a saját költségedet?

Figyelt kérdés
Adott a helyzet: én gyakran nyaraltam mindig kiskorom óta. Most van egy barátom aki nem engedheti meg magának. Én most elutazom külföldre bő egy hétre egy ismerőssel. Teljesen féltékeny, hogy miért nem vele megyek. Közben nincs ilyesmire pénze... Én nem fogom megvonni magamtól az élményeket azért amiért ő nem teheti meg.
2017. aug. 6. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
86%

Minek van neked egyáltalán párod, ha te mindig mindenhova nélküle akarsz menni vagy mással? :D

Szakíts vele akkor és randizgass a már említett vibrátoroddal! :D

2017. aug. 6. 18:35
 62/77 anonim ***** válasza:
88%
Engem az érdekelne, hogy miért gondolod magad akkora "királynak", amikor csak beestél a családi vállalkozásba és apuci milliós zsebpénzt ad papír tologatásért? Amikor azt gondolod, hogy meghívod a családod valamire, igazából arra is ők adják a pénzt. Nevetséges vagy a kis történeteddel.
2017. aug. 6. 19:49
 63/77 anonim ***** válasza:
A hülyének sose tudod megmagyarázni hogy ő hülye. Sőt lehúznak a saját szintjükre és megvernek a rutinjukkal. Szóval felesleges a kérdezővel vitatkozni sosem fogjátok vele megértetni miért rossz dolog az amit tesz. Majd rájön magától ha öreg korában is csak a macskái lesznek vele senki más.
2017. aug. 6. 20:30
 64/77 anonim ***** válasza:
84%

Most látom, hogy a kérdező egy troll.

Ügyes fickó! :)

2017. aug. 6. 20:37
 65/77 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem is max ez lehet a helyzet:D

Apucinak van egy vállalkozása és felvette a leánykát hogy ,,jajj ő úgyse tudja ezt a munkát elrontani, mert még Csita a csimpánz is képes rá" aztán meg utalják a pénz hogy de ügyi vagy:D

+ ehhez még hozzá jöhet hogy otthon laksz és a szüleidnek a rezsibe se kell adni egy forintot se sőt a kocsid is ők vették:D

Amúgy meg ha ezek nem igazak, akkor is olyan személyiséged van ami egyszerűen faszriasztó:D

Még azt se csodálnám ha a vibrátor se rezegne a legjobb durex elemekkel:D

2017. aug. 7. 08:31
 66/77 A kérdező kommentje:
Nagyon régóta külön élek és igen a szüleim vették a lakást. És nem mindegy hogy miből? Az irigység ha fájna... Kíváncsi vagyok melyik szülő nem adna meg mindent agyerekének ha tehetné. Szánalom a köbön.
2017. aug. 7. 12:47
 67/77 anonim ***** válasza:
77%

:D most mi a kérdés? Szakíts vele, mert nem vagytok egy szinten.

Marha okos lehetsz ha ezt a döntést magadtól nem vagy képes meghozni, és GYK-ra írsz ki inkább kérdést :D

Bár inkább az van hogy kamu. Túltoltad a karaktert ;) Ott a bökkenő, de azért szép próbálkozás, majd legközelebb hihető lesz.

2017. aug. 7. 13:11
 68/77 A kérdező kommentje:
Semmi kamu nem volt. Ha kamu lenne akkor itt magyarázkodnék, mi lenne a kamu? Lényegtelen.
2017. aug. 7. 21:23
 69/77 anonim ***** válasza:
88%
A poén, hogy fordított helyzetben sírnál, hogy milyen önző párod van, hogy nem fizeti a nyaralásod :-)
2017. aug. 8. 10:08
 70/77 anonim ***** válasza:
65%
Itt magyarázkodsz... :-D
2017. aug. 8. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!