Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elvárnátok a pártoktól hogy elvigyen nyaralni ha te nem állod a saját költségedet?
Jajj istenem az önzőség tipikus példája.
De ha itt tartunk - mielőtt irigynek nevezel- akkor én kb havonta el tudnék ugrani Seychelles-re meg a Maldív szigetekre, és nem apu meg anyu pénzéből, de mégis teljesen természetes hogy csak akkor mennék, ha az egész családnak futja rá, mármint a férjemnek és a gyerekünknek is, mert ezért vagyunk egy család. De ezt te úgysem értheted, mert neked csak az a fontos hogy éppen lődd fel az instára ahogy épp isten tudja hol zabálod a turistamenüt- egyedül, vagy a felszínes haverjaiddal. Ha pl holnap valani nagy gázban lennél, vajon közülük hányan lennének ott, és segîtenének? A pasid melléd állna? Persze most biztos bekamuzod, hogy mindegyik, de nekem elhiheted, hogy ez korántsincs így. Te vállalod hogy magànyos játékos vagy, ezzel nincs semmi baj, de akkor ezt közöld a pasiddal is, hogy max dugópajtik vagytok.
Ellenben nekünk pl közös élményeink vannak, és nekem mindennél többet ér az amikor a gyerekem még hónapok múlva is a Dél-afrikai szafari élményeit meséli, hogy jajj anya ez meg az milyen jó volt, emlékszel? Vagy amikor a férjemmel nézegetjük a fényképeket, és gondolatban megint utazunk. Lehet hogy nem aludtunk luxushotelben, viszont hárman voltunk, nem én egyedül.
Emellett megvannak a prioritásaink, én pl egy lovat is fenntartok, és sosem éreztem lemondásnak, hogy most épp nem tudok valahova elutazni, mert a lovamnak pl csontkovácsra van szüksége. És nem fogom neki azt mondani, hogy majd megkapod ha adsz bele ;)
Mondjuk èn az ilyeneket mint te alapból megvetem, ès stílustalan sznob libának tartom, dehát ez én vagyok. Majd egyszer rájössz te is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!