Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elvárnátok a pártoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elvárnátok a pártoktól hogy elvigyen nyaralni ha te nem állod a saját költségedet?

Figyelt kérdés
Adott a helyzet: én gyakran nyaraltam mindig kiskorom óta. Most van egy barátom aki nem engedheti meg magának. Én most elutazom külföldre bő egy hétre egy ismerőssel. Teljesen féltékeny, hogy miért nem vele megyek. Közben nincs ilyesmire pénze... Én nem fogom megvonni magamtól az élményeket azért amiért ő nem teheti meg.
2017. aug. 6. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
48%
Hála az égnek, hogy hamarosan vége a nyári szünetnek..
2017. aug. 12. 10:39
 72/77 A kérdező kommentje:
Tiszta szerencse hogy tavaly diplomáztam és nem dolgozom.
2017. aug. 12. 13:21
 73/77 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem vagy kamu akkor remélem nem fogsz sokáig élni. Ilyen embernek nem nevezhető véglényeknek nem szabadna élniük. Én, ha hatalom közelében lennék vadásznék a fajtádra újjá építeném Recsket és kényszermunkára ítélnélek. Remélem egyszer jól pofán fog csapni valamelyik téged, hogy a fogad is kiessen már nem lennél ennyire nagyképű.
2017. aug. 15. 14:17
 74/77 anonim ***** válasza:
Te a kozos elmenyek szepseget nyilvan meg sosem elted at....nekem is volt regen BMW a sejhajom alatt, es akkor 25 evesen bizony hizelgett a lelkemnek hogy "neznek" (.mondjuk en magam guriztem erte nem apuci adta). Aztan elmult ez az idoszakom.... akkor nem volt parom, egyedul utazni nem volt kedvem.... most nincs BMW-m, nem jarok hetente etterembe, de van egy parom aki imad, minden elmeny kozos -es most latom en is, hogy a vilag osszes penze az igazi tats nelkul semmit sem er.... egyszer majd te is megered ezt, talan....
2017. aug. 15. 14:56
 75/77 anonim ***** válasza:
Az a bökkenő, hogy ez az ember neked nem a párod. Semmit nem érzel iránta, nem szereted, nem tiszteled, nem vágysz a társaságára, számodra kb. egyenértékű egy elemes vibrivel... hogy azért, mert egy önző, önimádó, agyonkényeztetett, egoista, öntelt p.tsa vagy, aki nem képes szeretetet adni, vagy csak azért, mert nem ő a megfelelő ember melléd, azt nem tudom. Mindenesetre javaslom, hogy engedd el, jobb lenne neki nélküled.
2017. aug. 15. 15:27
 76/77 anonim ***** válasza:
Azt se tudja mit kamuzzon, az elején milliós fizetésért dolgozott, aztán az apja is utalt heti 1 milliót, most már dolgozni se dolgozik. Szóval, csakhogy értsük a logikádat királylány, kapsz havi 4 milliót és néha havi milliós fizetésért dolgozol. Tehát minimum havi 5 milliód van, de ha egy olyan étterembe mész, ahol a napi menü 10 ezer, akkor csak egyedül tudsz menni, mert nem férne bele, hogy egyszer is veled menjen a párod, arra a marha nagy exluzív helyre.Drága, ennyi pénzzel még havonta az Egyiptomi utazást is röhögve fizethetnéd a párodnak, úgy, hogy fel sem tünne.
2017. aug. 15. 17:07
 77/77 anonim ***** válasza:
100%

Jajj istenem az önzőség tipikus példája.

De ha itt tartunk - mielőtt irigynek nevezel- akkor én kb havonta el tudnék ugrani Seychelles-re meg a Maldív szigetekre, és nem apu meg anyu pénzéből, de mégis teljesen természetes hogy csak akkor mennék, ha az egész családnak futja rá, mármint a férjemnek és a gyerekünknek is, mert ezért vagyunk egy család. De ezt te úgysem értheted, mert neked csak az a fontos hogy éppen lődd fel az instára ahogy épp isten tudja hol zabálod a turistamenüt- egyedül, vagy a felszínes haverjaiddal. Ha pl holnap valani nagy gázban lennél, vajon közülük hányan lennének ott, és segîtenének? A pasid melléd állna? Persze most biztos bekamuzod, hogy mindegyik, de nekem elhiheted, hogy ez korántsincs így. Te vállalod hogy magànyos játékos vagy, ezzel nincs semmi baj, de akkor ezt közöld a pasiddal is, hogy max dugópajtik vagytok.

Ellenben nekünk pl közös élményeink vannak, és nekem mindennél többet ér az amikor a gyerekem még hónapok múlva is a Dél-afrikai szafari élményeit meséli, hogy jajj anya ez meg az milyen jó volt, emlékszel? Vagy amikor a férjemmel nézegetjük a fényképeket, és gondolatban megint utazunk. Lehet hogy nem aludtunk luxushotelben, viszont hárman voltunk, nem én egyedül.

Emellett megvannak a prioritásaink, én pl egy lovat is fenntartok, és sosem éreztem lemondásnak, hogy most épp nem tudok valahova elutazni, mert a lovamnak pl csontkovácsra van szüksége. És nem fogom neki azt mondani, hogy majd megkapod ha adsz bele ;)

Mondjuk èn az ilyeneket mint te alapból megvetem, ès stílustalan sznob libának tartom, dehát ez én vagyok. Majd egyszer rájössz te is...

2017. aug. 16. 00:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!