Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elvárnátok a pártoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elvárnátok a pártoktól hogy elvigyen nyaralni ha te nem állod a saját költségedet?

Figyelt kérdés
Adott a helyzet: én gyakran nyaraltam mindig kiskorom óta. Most van egy barátom aki nem engedheti meg magának. Én most elutazom külföldre bő egy hétre egy ismerőssel. Teljesen féltékeny, hogy miért nem vele megyek. Közben nincs ilyesmire pénze... Én nem fogom megvonni magamtól az élményeket azért amiért ő nem teheti meg.
2017. aug. 6. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
100%

Malacperselybe meg befőttes üvegbe is lehet gyűjtögetni, nem kell számlára. :-D

Figyelj, ha ez nem kamu kérdés, akkor te nagyon buta és emberileg nulla vagy, hiába van pénzed. Fegyvert tartottak a fejedhez, hogy márpedig össze kell jönnöd egy hozzád képest szegényebb emberrel, aki nem tud olyan összegeket költeni, mint te? Miért nem a saját anyagi szinteden kerestél tárat? Nem lenne ilyen problémád. Nekem fontos, hogy közel azonos anyagi szinten legyünk a párommal, illetve legalább az anyagiakhoz hasonló legyen a hozzáállásunk. Nem tudnék együtt lenni olyannal, akinek kifolyik a kezéből a pénz, de olyannal sem, aki fukar, és olyannal sem, aki lusta dolgozni, illetve elvárja, hogy a párja eltartsa. Ha nem csak kamuzol, akkor neked az én fizetésem zsebpénz, én mégis kényelmesen megélek belőle, jut megtakarításra is, és sajnálom az olyan gazdagokat, akik nem találnák fel magukat az én szintemen.

2017. aug. 6. 15:01
 22/77 anonim ***** válasza:
87%
Na most a barátod vagy csak randizol vele?
2017. aug. 6. 15:03
 23/77 anonim ***** válasza:
0%

Egyéni soccproblémàja a gyereknek.

Miért nem tanul,képzi magàt és mehetne õ is,csak gondolom valami lusta és melegszik az egyetemen a gyerek valami kamuszakon.

Ha nem megy nem megy az õ baja,vagy oldja meg de huzzon le magàval.

Én kidobnàm a gyereket,tenni nem tesz érte,hogy nyaralni tudjon ezért te se menj.

Szakíts vele mert semmi értelme.

2017. aug. 6. 15:03
 24/77 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező,te valami 13 éves luvnya vagy ilyen szöveggel ? Mert többet nem nézek ki belőled...
2017. aug. 6. 15:06
 25/77 A kérdező kommentje:
# 21, értelek, de megismerkedtünk. nem úgy kezdte hogy munkanélküli... Jól éreztem magam vele az első pillanattól, értettük egymás vicceit, jó volt együtt lenni, repül az idő, jól csókol, követe a többi. Hasonló az ízlésünk sok mindenben, jól érzem magam vele. De én egy pörgős nő vagyok. jövök megyek. Kimegyek Sziciliába enni egy Cannolit és hazarepülök. Nekem ez a természetes.
2017. aug. 6. 15:07
 26/77 anonim ***** válasza:
88%
Azért érdekes, ha a nemek felcserélve lennének, a csaj haszonleső ribi lenne.
2017. aug. 6. 15:08
 27/77 anonim ***** válasza:
92%
Szoval ennyire jol kereso allasod van, havonta mesz kulfoldre, nyaralsz, mesz ide-oda. Es fenn vagy akadva hogy a parod nem tud beleadni? Szerintem ennyi penzbol nem csak az O utjat, de meg a csaladet is siman kilehet fizetni. Rettento fukar lehetsz.:) Milliokat keresel, de sajnalsz tole egy nyaralast.:) Gratulalok, en nem lennek veled sokaig, az biztos.
2017. aug. 6. 15:09
 28/77 A legrosszabb ***** válasza:
57%

(Nem olvastam az előzményeket, nem érdekel.)

Szakíts vele! Nem vagytok egy kategória. Keress olyan hapsit, aki képes megfizetni a kívánalmaidat. Ilyen egyszerű.

29/77 anonim ***** válasza:
93%

Az előbb még egy személyre foglaltál utazást, most meg már a családdal..

Hagyjuk már.. meg a milliós fizetésedet is..

30/77 anonim ***** válasza:
5%

A pàrja legyen ambíciózus,piacképes szakmàt kellene tanuljon,teperjen benne hajtson,és mehet nyaralni és nem fogja korlàtozni a baràtnõjét.

Ilyen egy igazi nõ,csak a pasija egy nyugdíjas életet él,semmi célja az életben.

2017. aug. 6. 15:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!