Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elvárnátok a pártoktól hogy elvigyen nyaralni ha te
nem állod a saját költségedet?
Akkora bunkó egy ember vagy mint ide az északi sark. El se tudod képzelni mennyire szarul esik ez párodnak. Eleve ha ennyire szeretem a páromat akkor viszem magammal mindenhova. El se tudnám képzelni hogy nélküle nyaraljak akárhol főleg nem olyan messze. Hagyd el inkább szegényt mert ide süt rólad hogy cseppet sem érdekel pasid mit érez sőt lehet nem is szereted.
2017. aug. 6. 14:46
Valószínűleg mást jelent nektek ez a kapcsolat. Azt írod, hogy az illető a "párod", de távolról sem érzed úgy, hogy ez az életetek közös tervezését, közös felelősségvállalást jelentene. Kb. annyi közöd van hozzá, mint bármelyik jóbarátodhoz, vagy esetleg mint egy udvarlóhoz, akivel még nem köteleződtetek el egymás mellett. Mellesleg esetleg szexuális kapcsolatban is vagytok, (talán ezért nevezed "párnak", nem pedig barátnak az illetőt), de a szex egyáltalán nem jelenti az életetek összekapcsolását. Ezt jobb lenne, ha ő is tudatosítaná magában.
2017. aug. 6. 14:46
13/77 A kérdező kommentje:
# ,hogyne nyissak közös számlát? Persze én milliós tételben keresek ő meg ép megél. Én havonta utazom. Ő minek jött vele össze amikor nem árultam zsákba macskát.
14/77 A kérdező kommentje:
# 11, fizetnél te a párodnak 20 milliót nyaralásra? jah nem? akkor ne szól vissza.
Nem azt írtam, hogy ülj a se**eden. Menj, de akkor ne legyél olyan ember mellett, aki nem engedheti meg magának, vagy épp nem terjed ki az utazásra az érdeklődési köre, hanem mondjuk másra ad ki pénzt.
Szvsz, nem kell megvonni magadtól, csak akkor ne raboljátok egymás idejét a semmiért, mert ebből a kapcsolatból nem lesz semmi hosszabb távon.
2017. aug. 6. 14:48
11-es vagyok. Igen ha keresnék annyit mint te simán vinném még a családomat is. De te olyan fukar vagy mint egyes vénasszonyok.
2017. aug. 6. 14:51
A leírásodból valamiért azt érzem,hogy te egy igen lekezelő személyiség lehetsz,azért mert van pénzed,többre tartod magad másoknál,számomra teljesen negatív a stílusod.Ha ilyen helyzetben lennék,vagy össze se jöttem volna vele,vagy ha mégis,kitaláltuk volna közösen a módját hogy lehetne ezt megoldani.
2017. aug. 6. 14:52
Amúgy meg hagyjuk már hogy te annyit keresel. Bankot rabolsz vagy mi? 😂
2017. aug. 6. 14:53
19/77 A kérdező kommentje:
A családdal megyek nyaralni, ne keverjük már őket össze azzal akivel pér hónapja randizom. Szoktam nyaralni a szüleimmel. De ha vki 20.000ft se tud beletenni akkor mit kezdjek vele? Én megyek, jön nem jön. Ennyi.
Én kidobnálak, mint a macskát... Egy kompromisszumképtelen, önző, beképzelt, empátiát még hírből sem ismerő nő vagy.
Csak azt nem értem, mégis minek vagy együtt vele? Nyilván eléggé jó pasi, de akkor meg nem értem, miért zavar, hogy meg kell fizetned. Ha meg neked ilyen elvárásaid is vannak egy férfitól, akkor keresgélj a vezérigazgatók, politikusok és bűnözők között, más nem nagyon tud kifizetni havonta egy nyaralást.
2017. aug. 6. 15:01
Kapcsolódó kérdések: