Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elvárnátok a pártoktól hogy elvigyen nyaralni ha te nem állod a saját költségedet?
A nárcisztikus személyiségzavarod kezelhető.
Én állnám a párom teljes nyaralását.
1. Azt szeretném, hogy jól érezze magát, hogy boldog ember legyen. Amihez nagyrészt hozzájárul az, hogy az egész évi stresszt kipihenje egy utazás keretében.
2. Azt szeretném, hogy erősítsük a kapcsolatunkat, amire a legjobb mód a közös élmények. Egy utazás, egy idegen, ismeretlen hely felfedezése, kiszakadás a hétköznapokból - Ez pont tökéletes erre.
3. Van annyi eszem, hogy tudjam, a pénz a számlámon nem fog megölelni, hozzám bújni. Nem a bankkártyámat fogom dédelgetni, és óvni a világtól, hanem a férfit, akit szeretek. A pénz másodlagos, és ha olyan ember szórakozására költhetem, akit szeretek, akkor ennél a világon nincs jobb üzlet.
Nem is várom, hogy megértsd. A családodból ítélve olyan közegben nőttél fel, ahol az anyagiak dominálnak, felszínes vagy, és irigyen óvod a vagyonod. Mondanám, hogy remélem kinövöd, de az ilyen belénk égetett viselkedési formákat szinte lehetetlen. Talán majd amikor a luxus lakosztályban egyedül érzed magad, vagy mikor a tizedik gazdag ember mellett sírod magad álomba, mert nem téged szeretnek, csak a társadalmi státuszod, akkor leesik, miről beszélünk.
Addig meg fürdőzz, napozz, koktélozz, ugorj el Szicíliába, élvezd az életed, amíg teheted, mert meglesz ennek a böjtje. Én meg, a többi válaszolóval együtt, örülünk, hogy nem vagyunk ilyenek :)
Így van aki tudatos az önzõnek tûnhet.
Én se tudnék és nem is akarok senki és semmi kedvéért lemondani amirõl vàgyok vagy amit akarok.
A sràc belenyugvós és centivel se tesz bele többet abba,hogy többet érjen el,el van a langyos kakàban,gondolom a szakja is valami semmit mondó,plusz el van otthon magànak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!