Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elvárnátok a pártoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elvárnátok a pártoktól hogy elvigyen nyaralni ha te nem állod a saját költségedet?

Figyelt kérdés
Adott a helyzet: én gyakran nyaraltam mindig kiskorom óta. Most van egy barátom aki nem engedheti meg magának. Én most elutazom külföldre bő egy hétre egy ismerőssel. Teljesen féltékeny, hogy miért nem vele megyek. Közben nincs ilyesmire pénze... Én nem fogom megvonni magamtól az élményeket azért amiért ő nem teheti meg.
2017. aug. 6. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
7%

Pont ezért nem megy,leszólni okoskodni na az megy,de normàlis szakmàt vàlasztani az màr nem vagy tanulni sem.

Ilyenek a magyarok 85%-a sajnos.

2017. aug. 6. 15:36
 42/77 anonim ***** válasza:
68%

Azzal tisztában vagy, hogy egy trollkodó kérdező kamu kérdésére reagálsz?

2017. aug. 6. 15:38
 43/77 A kérdező kommentje:
Nem kamu. Bár könnyebb azt hinni, neked. Ez a fájdalomcsillapítód?
2017. aug. 6. 15:40
 44/77 anonim ***** válasza:
61%
Te beleszülettél egy gazdag családba, örülj a szerencsédnek. Én beleszülettem egy olyan családba, ahol a szüleim szegénységből munkával a nulláról kitörtek, és lehet, hogy nem tellett annyi nyaralásra, mint a te családodnak, de soha nem éreztem, hogy nélkülöztünk volna, megtanultam spórolni, dolgozni, értékelni a munkát, nem raktak be anyuci/apuci cégébe, merthogy ilyen nem volt, nem jutottam protekcióval munkához, sőt, rúgtak ki protekciós miatt, mert a kis protekciósnak kellett a hely, én meg útban voltam, tanultam, jó szakmát szereztem, küzdöttem, hogy érvényesülni tudjak, 10 évig gyűjtögettem saját lakásra, nem készen kaptam, nem örököltem, nem nyertem a lottón, most a főállásom mellett (ahol megvan a nettó 150 + 15ezer SZÉP kártyán) mellékállásom is van (ebből kb. nettó 30), magamat tartom el adóssághegyek nélkül 32 évesen, jut megtakarításra is, és köszönöm szépen, jól megvagyok. Nem, nekem sem kellene egy élősködő, akinek fáj a munka és el akarja magát tartatni, tudom, hogy ki lehet mászni a munkanélküliségből, ha az ember tesz érte, mert én is megjártam, de egy gazdag pukkancs sem kellene, aki lenéz, mert neki az én fizetésem zsebpénz.
2017. aug. 6. 15:44
 45/77 anonim ***** válasza:
Én azért szeretném azt hinni,hogy kamu, jobban, mint azt,hogy ennyire nagyképű egyének vannak. Akik ráadásul még a kérdést is hibásan teszik fel, nem hiszem,hogy a "pártoktól" beszélne :)
2017. aug. 6. 15:45
 46/77 A kérdező kommentje:

Akkor inkább leszel naiv mint hogy szembenézz valóssággal?

Lényegtelen... A nagyképűség és az önbizalom között van különbség.

Akkor én vigyem a pasimat nyaralni össze vissza azért mert van egy farka és megdug vele? aha. akkor inkább a vibrátoromat viszem.

2017. aug. 6. 15:50
 47/77 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem akarom állni, mert egy szrrágó vagyok, akkor nem.

Ha nem tudom állni - mert csóró vagyok, akkor igen.

Természetesen ez visszafelé is játszik.

Ti nem vagytok egy pár: vagy te, meg van ő. Amíg énben gondolkodsz "mi" helyett, addig nem is lesztek.

Illetve hát nem is leszel senkivel.

2017. aug. 6. 15:56
 48/77 A kérdező kommentje:

Nem is. Dolgozzak helyette és utal apum heti 1 milliót ő meg játszik a gépen? Aha, mert buta liba vagyok, nem?

Annyira lerí a rosszindulat...

2017. aug. 6. 15:59
 49/77 A kérdező kommentje:
Felesbe kellene, nem? Vagy csak mert ő nem dolgozik álljak én mindent? Állja a saját részét és kész. Mehetünk bárhova.
2017. aug. 6. 16:00
 50/77 anonim ***** válasza:
Most már fix, hogy kamu és tudom is ki szórakozik. Jó poén volt, de csinálhatnál hasznosabb dolgot is kamu esetek kreálásánál, mert épp erről beszélgettél valakivel.
2017. aug. 6. 16:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!