Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elvárnátok a pártoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elvárnátok a pártoktól hogy elvigyen nyaralni ha te nem állod a saját költségedet?

Figyelt kérdés
Adott a helyzet: én gyakran nyaraltam mindig kiskorom óta. Most van egy barátom aki nem engedheti meg magának. Én most elutazom külföldre bő egy hétre egy ismerőssel. Teljesen féltékeny, hogy miért nem vele megyek. Közben nincs ilyesmire pénze... Én nem fogom megvonni magamtól az élményeket azért amiért ő nem teheti meg.
2017. aug. 6. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 A kérdező kommentje:

# 30/, a családdal is megyek. A szüleimmel. Nem azt írtam hogy én állom. A rosszindulat lerí.

Téma lezárva.

2017. aug. 6. 15:15
 32/77 anonim ***** válasza:
"Azért érdekes, ha a nemek felcserélve lennének, a csaj haszonleső ribi lenne." - Szerintem a kérdés kamu, de mindegy. Másrészt nem tudunk sok információt az állítólagos felekről, a kérdező is kapkod összevissza az információk között, szóval ha még valós is, nem tudunk olyan alapvető részleteket, amiből megállapíthatnánk, hogy ez most átmeneti pénzzavar, vagy valóban élősködésről van szó. Tökmindegy, hogy a pasi vagy a csaj a pénzleső élősködő, mindkettő rossz. De én azért kételkedek abban, hogy valóban itt nyavalyogna egy gazdag ember (akár férfi, akár nő), mert vagy elviselné a párja csóróságát más előnyök miatt, és eltartaná, vagy kidobná és találna helyette gyorsan mást, aki jobban megfelel. :-)
2017. aug. 6. 15:20
 33/77 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit a téma lezárása után: én a helyedben nem nevezném a pasit párodnak, inkább szexpartner, hiszen vélhetőleg az tart mellette,hogy jó Vele a szex. Nincs ebben semmi, de akkor tisztázd Vele,hogy miről szól a Részedről ez a kapcsolat.

Csodálkozok,hogy Ő eddig még melletted maradt. ilyen megalázó helyzetek után kevés pasi tenné ezt meg.

Persze, logikus,hogy a szüleid pénzén nem viszed nyaralni, de ha jól értem, saját erődből Te sem jutnál sehová, tehát nincs miért fellengzősködnöd.

2017. aug. 6. 15:20
 34/77 anonim ***** válasza:
92%

A kérdező kommentjei ütik egymást több helyen is.

Diagnózis: kamu/troll kérdés.

Ne ugorjatok a provokációra!

2017. aug. 6. 15:21
 35/77 anonim ***** válasza:
100%

"a családdal is megyek. A szüleimmel. Nem azt írtam hogy én állom. A rosszindulat lerí."

Viszont így nem értem a magas lovat amit magad alá képzelsz...

2017. aug. 6. 15:22
 36/77 A kérdező kommentje:
Mi nem világos? hogy én megtehetem hogy elmenjek utazni és ő nem. Én nem vonom meg magamtól és vannak barátaim. Miért fizessem az övét is?
2017. aug. 6. 15:24
 37/77 anonim ***** válasza:

Ha telik rá, és nincs fontosabb kiadásom, én sem vonom meg magamtól, de én inkább itt nézegetek, és ez egy átlagembernek is megfizethető, utazni nem csak a gazdagok kiváltsága:

[link]

2017. aug. 6. 15:29
 38/77 A kérdező kommentje:
Nincs fontosabb kiadásom, de én szeretek félretenni és nem elszórni a pénzt.
2017. aug. 6. 15:31
 39/77 anonim ***** válasza:
72%

" hogy én megtehetem hogy elmenjek utazni".

A megfogalmazás rossz. Apádék megengedték, hogy velük menj. Önerőből nem tudnál utazni. Apádék tehetik meg, te pedig mész velük. Ezzel nincs baj, de az ezzel járó "én jobb vagyok, mint a barátom" felfogás régen hibás.

2017. aug. 6. 15:31
 40/77 A kérdező kommentje:
Miért itt ültök. megyek a szüleimmel is. De van amikor én viszem a szüleimet. vagyonigazolást nem kértek? ha valakinek jobban megy akkor bele kell kötni... Nyilván Könnyebb mint megnézni hogy nektek miért nem megy. Undorító.
2017. aug. 6. 15:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!