Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a párkapcsolatban a bizalomról?
Számomra a bizalom azt jelenti:
-csak ő ismerheti a legtitkosabb vágyaimat,az igazi fedhetetlen énemet
-neki mondom el elsőnek mi bánt s mi az ami boldoggá tesz
-ő az elsőszámú személy akire mindenem rá merem bízni
-ő az akitől tudok és merek segítséget kérni és akinek mindenféleképpen segítek
-ő az,aki tudom,hogy szeret és ezt a szerelmet nem árulná el
Nekem ez a pár szempont a bizalom gerince,de ezen kívül még nagyon nagyon sok példa ezeken kívül bizonyítja,hogy a bizalom nemcsak egy elvárás,hanem egy megkötött "szerződés" az összetartozás jegyében.
"Bizalomnak pedig azt tekintem, hogy más után leselkedés nélkül elhiszem, hogy a másik sem él vissza a bizalmammal..."
ez nagyon szép és NAIV gondolat.
velem egy faszi úgy csetelt végig például egy éjszakát (és nem az időjárásról beszélgettünk), hogy a párja is valszeg ezt gondolta, amit te, és mégis...
Nevetséges ez a telefon fatság,, de komolyan már...egy normális ember fejben titkolózik szükség esetén s nem egy kütyüben...
Jaj, megnézi az ismerősöm számát s képét róla, juj...szánalmas aggódás a semmire.
Ilyen nő sem kellene...
Eszem fatom megáll, ahogy Ford mondaná:DDD
nem éppen az van, amit mondasz.
nagyon kiadta a nőt a faszi nekem, elmondta, hogy nem bírja elviselni, társas magányban él vele, nem szerelmes belé, boldogtalan mellette.
és való igaz, vele van a mai napig, mert én nem voltam kapható titkos viszonyra.
na de nagy különbség van aközött, hogy muszájból van együtt a nővel, mert nincs más a láthatáron, mert nincs ereje, kedve a faszinak újrakezdeni, a nulláról felépíteni másvalakivel az intimitást, és NEM pedig azért van vele, mert szerelmes belé, és jó neki vele lenni.
azzal, hogy velem kavart, azt fejezte ki a pasi, hogy se nem szereti, se nem tiszteli a nőjét.
mert akit szeretünk és tisztelünk, azt nem áruljuk el, nem alázzuk meg ilyenformán.
"Ha valaki meg akar fektetni nyilván nem azt fogja mondani, hogy szerelmes a nőjébe."
ha valaki szerelmes a nőjébe, ha tényleg szereti, akkor NEM érzi szükségét annak, hogy más nőkkel kavarjon a párja háta mögött.
azt hiszem, ezt kijelenthetjük, és ez nem megkérdőjelezhető.
ha valaki szereti, tiszteli a párját, az nem csalja meg mással.
és nekem ez a pasi szerelmi vallomást is tett, nemcsak szexet akart volna.
ha a kapcsolata jól működött volna, nyilván engem észre sem vett volna.
az már a te problémád, és a te értékrendedről mond el sok mindent.
minden épeszű, egészséges lelkű ember szerintem egyetért abban, hogy ha valaki szereti a társát, akkor nem alázza meg azzal, hogy megcsalja.
ha te ezt másképp látod, meg is érdemled, hogy megcsaljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!