Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól müködö hosszú párkapcsolatban 9nap intim együttlét nélkül teljesen rendben van?
Figyelt kérdés
Nektek millyen rendszeresen fordul elö kapcsolatotokban?2017. szept. 12. 18:57
1/13 anonim válasza:
Persze. Néha jót is tesz egy kis szünet.
2/13 anonim válasza:
Ez semmi. Persze, hogy rendben van, nem a dugas a kapcsolat lenyege, nyilvan volt oka, miert maradt ki, es igen, a faradtsag is lehet ok.
3/13 anonim válasza:
Szerintem 30 nap is rendben van , ha van rá magyarázat.
4/13 anonim válasza:
Még friss kapcsolatban is normális.. Eleve ha úgy számolod mondjuk, hogy 1 hét menstruáció, előtte 1-2 nappal nekem már fáj a hasam, nem esik jól a szex, simán megvan csak ebből a 9 nap.
Meg mivel mindketten dolgozunk néha a pihenés a prioritás, meg nincs is energiánk rá.
5/13 anonim válasza:
10 hónapja húzzuk szeretkezés nélkül... valahogy sohasem jön össze. Vagy fáradt, vagy menstruál, vagy nekem van valami, esetleg a stressz.. pedig együtt élünk!
28/F és 18/L
6/13 A kérdező kommentje:
Az igen. Ès jò a kapcsolatotok? Ez szàmomra hihetetlen. Bocsi
2017. szept. 12. 21:56
7/13 anonim válasza:
Ennel meg a menstruaciom is hosszabb. Ez semmi.
8/13 anonim válasza:
Nekem sok lenne, pedig nem vagyok fiatal. A szexszel kifejezi a szeretetét a másik. Annál jobban szeretjük egymást, hogy ennyit ki lehetne bírni (ha nem muszáj). Menstruáció kifogás, attól még szexelni lehet és amúgy is, szája, keze van mindenkinek.
9/13 anonim válasza:
Kedves utolsó attól, hogy valakivel folyton szexelek az még nem feltétlen jelenti azt , hogy szeretem. Fordított esetben szerintem ugyanúgy igaz. Ez csupán vélemény.
10/13 anonim válasza:
1-2 napnál több nálunk nem marad ki, 9 napot nem tudnék elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!