Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők. Ti a hanyadik alkalom utan mertetek a parotoknal kakilni?
Gyerekes kerdesnek hangozhat,de fontosnak talalom. Voltak mar parkapcsolataim, ott nem merult fel ez a problema, de most igen, hiszen meglehetosen erdekes egyedet fogtam ki.
Most megyek masodszorra hozza es meg nem mertem kakilni elotte.
Ti mennyi ido utan kakiltatok, fingottatok egymas elott?
20/l
Na most tisztázzuk: kakilni a lakásában, vagy amikor a wcben tartózkodik ő is?
Én véletlenül kb két hónap járás után pukiztam egyszer a párom előtt, de ebből két év után már nem csinálunk problémát.
Kakilni mivel ő kég a szüleivel él, nagyon sokára tudtam náluk, mert minden kihallatszik és ez nagyom frusztrált, ha ott vannak a szülei is, a mai napig igyekszem elkerülni, ha csak ketten vagyunk, simán kakilok.
Viszont a nagydolgot mindig külön végezzük, sosem egymás előtt.
A kérdező szerintem attól fél, hogy mondjuk ott végzi a nagydolgot pasija lakásában és akkor zavarja, hogy büdös lesz a wc-ben utána. Vagy talán kicsi a lakás, és kiérződnek a szagok.
Hidd el előbb-utóbb meg fogja tudni, hogy te sem rózsaillatút pukizol:)
Viszont egymás előtt nem szellentünk, sok év után sem. Ott a wc, oda el lehet vonulni.
Őőő, negyedik randira (nála alvós) összeszedtem valami szarságot, egész nap! ment a hasam.
De úgy képzeld el, hogy elterveztük, felmegyünk sütögetni a János-hegyre, és már reggel rohanás. :( Aztán végül kénytelenek voltunk otthon maradni, mert iszonyúan görcsölt a hasam, meg 2-3 óránként ment is.
Hát marha ciki volt, de ő csak megpuszilt, főzött teát és filmeztünk, meg este kimentünk a Duna-partra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!