Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Számotokra mi a legfontosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mi a legfontosabb egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
2017. júl. 3. 10:33
 1/10 A kérdező kommentje:
Írnál magyarázatot is??!!
2017. júl. 3. 10:33
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

A boldogság. Gondolom, azért bővebb dologra vársz. :D

Legyen terem, ne akarjon a másik fél korlátozni. A fejem fogom itt az olyan szövegektől, hogy miért mernek inni a pasijaik hétvégente a haverokkal.

Támogasson a másik fél. Ha épp nem vagyok a toppon, akkor is tekintsen férfinek.

Tudjak tartalmasan beszélgetni a barátnőmmel. Ha ez nincs meg, akkor üresnek érzem a kapcsolatot.

2017. júl. 3. 10:34
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

hát az exeim által okozott csalódásból és a saját elméleteim alapján:

fontos, hogy tudjuk értékelni a másik jó tulajdonságait és elfogadni a rosszakat (igen mindenkinek van, aki azt hiszi a másik tökéletes, az szerelmes és a lila köd elvakítja)

ami számomra talán a legfontosabb, hogy támogassuk egymást minden téren, vagy ha nem is az előrejutást segítjük elő, ne hátráltassuk a másikat!

fontos kifejezni a másik felé a szeretetünket a megfelelő módon (5 szeretetnyelv ismerete fontos számomra)

töltsünk együtt elég időt, testileg-lelkileg legyen megfelelő összhang és vonzalom

fontos a humor, a közös jövőkép, a megbízhatóság, a bizalom, a higgadtság...szóval sok-sok tulajdonság, de ez egyénfüggő

és még számos dolog

24F

2017. júl. 3. 10:39
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

A törődés.

A törődés mindent szeretetté varázsol. Pl ha kérés nélkül csinálok neki szendvicseket, amit elvihet a munkába, mert tudom, hogy nagyon utál szendvicset készíteni, akkor az nem csak egy szendvics, hanem szeretet.

Ha segít bekötözni a sérülésemet és ad egy gyógycsókot is a végén, az nem csak ellátás, hanem szeretet.

Ha a szexben megteszek olyasmit, amit nem annyira szeretek de tudom, hogy ő imádja, az nem csak szex, hanem szeretkezés...

Szóval szerintem a törődés, az odafigyelés a fontos.

2017. júl. 3. 10:42
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Hogy önmagam lehessek a párom mellett, ne kelljen feszengenem, titkolóznom, megjátszanom magam. Felszabadult tudjak mellette lenni. Hasonló személyiségek legyünk, hasonló érdeklődési körökkel, "egyszerre rezegjünk", már a nézéséből tudom, hogy mit szeretne. Legyen megértő, hallgasson meg, biztosítson egy olyan miliőt, hogy akárhányszor ha vele vagyok, mindig azt érezzem, hogy "igen, hazaértem".
2017. júl. 3. 10:43
 6/10 anonim ***** válasza:
36%

Öszinteség,korrektség,kompromisszum kézség. Sztm nem kell magyarázat.

n25

2017. júl. 3. 10:45
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Nincs legfontosabb, a kapcsolat szamomra egy legalabb tiz labon allo szekhez hasonlit, ami mar kilenc labbal is billeg. Kb ugyanazok fontosak mint masnak: oszinteseg, huseg, humor, megbizhatosag, szex, hasonlo vilagszemlelet stb. Nem tudok ezek kozul kiemelni egyet, ami mindent visz, mert mindegyik nelkul rosszul ereznem magam.
2017. júl. 3. 11:00
 8/10 anonim ***** válasza:
68%

Kiemelném a 3 legfontosabbat.

1. Bizalom ,megbízhatóság:gondolom nem kell ide sok magyarázat. Bizalom nélkül nem működik egy párkapcsolat. El tudjunk mondani egymásnak mindent , ne kelljen féltékenykednünk. Sőt ha a másik fél elmondja hogy x ember kikezdett vele éb azt is nagyon értékelem. Mert tudom hogy nem akar a másiktól semmit ,vagyunk annyira jóban hogy ezt elmondja.

2. Afféle barátság: Tehát hogy a másik egyben "csak" a barátom is legyen és amikor olyan van tudjunk úgy viselkedni egymással mintha csak barátok lennénk. Hogy ne kelljen mindig a szerelmespárosdit előadni ,hanem tudjunk úgy együtt lenni.

3. Humor: A barátaimmal is imádok nevetni és többekközt ugyanezt keresem a paromban is. Főleg mert szeretek viccelni ,nevetni ,sokat is szoktam ,ilyen a személyiségem és spec igénylem azt hogy a barátommal is tudjunk csak úgy hülyéskedni.

2017. júl. 3. 11:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem tudnék csak 1 dolgot írni, leírom nekem mi a legfontosabb:

-bizalom

-közös jövőkép

-sok közös élmény, tehát egymás legjobb barátai is legyünk

-megfelelő kommunikáció, problémamegoldás

-jó szex

2017. júl. 3. 14:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Bármikor leszopjon,amikor mondom, és magától is néha előhozakodjon h szopni akar.

Ne hazudozzon. Amúgy legyen önálló, ne legyen állandóan a nyakamon

2017. aug. 6. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!