Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban az egyik félnek a másik a legfontosabb a világon, nem?
3 év járás, én 19L ő 20F.
Pár hete egy veszekedés közben mondta azt nekem barátom, hogy nem merné kategorikusan kijelenteni, hogy én vagyok számára a legfontosabb a világon. Ezen akkor eléggé szétcsúsztam, viszont mára már kihevertem, csupán kíváncsi lennék mások véleményére.
Nekem ő a legfontosabb a világon, és ezt tudja is. Én sokkal ragaszkodóbb vagyok, mint ő, ezzel is tisztában vagyunk. A kérdés: akik párkapcsolatban élnek, kit tartanak számukra a legfontosabbnak a világon?
Nem a "kit", hanem a "mit" a kérdés. Egy autó, egy motor nem sértődik meg minden pici apróságon és nem csesz le, ha valami nem úgy van, ahogy azt ő akarja.
Amúgy ettől függetlenül nem szereti jobban a motorját, vagy autóját, csak ugyanúgy.
Nekem Peyton Manning a legfontosabb a világon.
Ha az a rohadt Newton legyőző, én... én is szét fog csúszni.
Tökre megértcsizlek!
Én NAGYON szeretem a páromat. Komolyan.
De szerintem annyi dolog van az életben, hogy nagyon nehéz ilyet teljes biztossággal kijelenteni, hogy valamelyik a legfontosabb. Igen, fontos a párom, ahogy fontosak a családtagjaim, és az összes többi szerettem is. Viszont fontosak céljaim is, meg azok a dolgok amitől úgy érzem, hogy helyem van a világban. Hogyan mondhatnám ezek közül bármelyikre is hogy az a legfontosabb?
Szerintem a párod teljesen korrekten fogalmazott, nem érzem úgy, hogy fennakadnék, ha az enyém ilyet mondana.
Mi egymásnak vagyunk a legfontosabbak a párommal.
Előtte az exemmel én is mindig oda kellett figyeljek, hogy nehogy megfojtsam a szeretetemmel, iszonyat fárasztó volt és senki nem volt elégedett. Jobb, hogy vége lett már csak ezért is.
A mostani párommal meg szabadon engedhetem a szerelmem és viszonzást is kapok érte, mindenki elégedett. Fényévekkel jobb így.
Kifejezetten káros, ha a másik fél a legfontosabb a világon, mert ez egy függőség! Akkor tőle függ a jólléted, boldogságod.
Akkor harmonikus a párkapcsolat, ha a felek önmagukban is elégedettek, megvan a maguk élete.
Eleve nem kellene osztályozni, hogy ki, vagy mi a legfontosabb, mert egy embernek egyszerre nagyon sok minden okozhat örömet.
Bármilyen jó is a párkapcsolatom, megőrülnék, ha CSAK a párom lenne a világon. És ki merem jelenteni, hogy ő is így van ezzel. Mindkettőnknek fontos a saját életünk, munkánk, hobbink, barátaink, családunk, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!