Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amikor párkapcsolatban vagyok, mindig bizonytalanságban érzem magam, félek hogy a másik meggondolja magát és nem kellek többé neki?
Több okból is fakadhat...
1. önbizalomhiány
2. megfelelési kényszer
3. a párod nem érezteti eléggé, hogy mennyire őrülten fontos vagy neki, és ha ez hiányzik könnyen kialakul az első két opció.
Hát az első az elég hülye kérdés, mert azt csak te tudhatod...
Igen, létezik, anyámék megbíznak egymásban.
De ha ezt észrevetted minek neked kapcsolat?
Én is ilyen vagyok, lehet exemnek köszönhetem, de az is lehet, hogy nem. Nincs már jó ideje barátnőm, és még mindig úgy vagyok vele, hogy egyáltalán nincs is szükségem rá. Még minimum 5-10 évig.
Ezért nincs barátnőm. Bármikor megtetszik valaki az utcán, az első gondolatom, hogy úgyis talál majd nálam jobbat. Ez meg is alapozza az oda nem menős hangulatomat.
Bár nem igen érdekel, eddig is jól el voltam nők nélkül, ezek után is megleszek valahogy!
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!