Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan nehéz megtalálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz megtalálni a másik felünket?

Figyelt kérdés
30+Nő
2014. dec. 25. 15:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert a másik szarik ránk.
2014. dec. 25. 15:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
lehet magasan a léc.. és sokan átesnek alatta..
2014. dec. 25. 15:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Azért mert a sok gondolkodni képtelen, hülye aki képes ilyen kérdést kitenni, bezavar a normális emberek megismerésében......

18 F

2014. dec. 25. 15:52
 4/10 anonim ***** válasza:
mert csak fél tükröd van, nem egész :(
2014. dec. 25. 15:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Mert nem néz ki olyan jól, mint amilyenre várunk (mondjuk mi meg még szarabbak vagyunk), aztán elküldjük a francba, mert nők vagyunk és hülyék.
2014. dec. 25. 15:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Mert nagyok az igényeink, a másik vagy mi hamar feladjuk, bezavar más a képbe, kedvezőtlen körülmények miatt vagy csak szimplán nem akarjuk eléggé mert tùl kényelmesek vagyunk...

24L

2014. dec. 25. 16:02
 7/10 anonim ***** válasza:

másik fülünket olvastam:)

talán azért, mert ha nagyon vágysz valamire, akkor nem hagyod, hogy természetesen, lassan, maguktól történjenek a dolgok. sürgeted, erőlteted, számonkérsz, mellőzve érzed magad, bizonytalan vagy.

2014. dec. 25. 16:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Én tudom és érzem hogy megtaláltam a" másik felemet" de ő számára nem én vagyok az lehetne erről sokat írni de a lényeg a lényeg.
2014. dec. 25. 16:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem jó a megfogalmazások, mert nincs fél ember.

"Régen, amikor a csecsemőhalandóság még olyan magas volt, hogy a gyerekek többsége 1 éves kor előtt meghalt, a szülőket nem sújtotta le annyira a gyerek halála, mint manapság. A korabeli szülők nem is várták, hogy minden utódok felnövekedjen, és az elvárások hiánya /és nem a szeretet hiánya!/ elhárította a boldogtalanságot." (by: Jorge Bucay: A boldogság útja). Röviden nagyok a mai tanult ember elvárása, ezért nehezítjük meg a saját boldogságunkat.

2014. dec. 26. 08:23
 10/10 anonim ***** válasza:
A kérdés azt implikálja, hogy a kérdező nem komplett 8)
2015. jan. 25. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!