Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom éveken át hazudott és lehúzott anyagilag?
Figyelt kérdés
A menyasszonyommal lakom 2 éve közös "albérletben", én költöztem hozzá, abban a tudatban, hogy bérli a lakást egy más városban élő tulajtól. Furcsa volt, mert sosem hallottam hogy telefonált volna bármilyen tulajjal, és nem is mesélt róla soha. A béreleti díj felét elkérte tőlem minden hónapban ami 100 ezer Ft. volt, erre egy közös ismerősünk elszólta magát nekem, hogy ő most akar lakást venni és a párom milyen szerencsés, mert akkoriban milyen jó árban vette a lakást emlékszik rá stb, az öszeget is megmondta, köpni nyelni nem tudtam. Megkérdeztem a páromtól, hogy igaz-e, de tagad mindent.
Bocs, de akkor akinek nincs még lakása és odaköltözik a lakással rendelkező párjához, mennyit és meddig kéne fizetnie, mert ott lakik? Vagy ha fizet, akkor a lakás mekkora részét fizesse ki, vagy nem értem?
ma 11:57
53/132 anonim válasza:
Áki meg ingyenszállaskent használja a parja lakását az a parján spórolhat igy meg akár milliokat is. Ez meg haszonszerzés. Nyereszkedés a másikon.
ma 11:57
54/132 anonim válasza:
#53 Akkor vezessenek listát az ajándékokról is, amiket születésnapra, karácsonyra vesznek egymásnak, sőt, ha az egyik főz valamit, kérjen pénzt az elvégzett munkájáért a párjától. Eszem megáll, milyen undorító anyagias emberek vannak.
ma 11:59
55/132 anonim válasza:
52 lehet valakinek belefér.
Nekem kizart. Nem egy pali szivta már a vérem higy nem segit mert az ÉN laberletem egy villanykortét se cseréltek ki, mert az én villanyom, nem ad közös ingatlan gyűjtésbe se, ha lesz vértizzadva albi mellett lakásom, abba biztos nem engedek senkit üres p.csaval ezek után. A gyerek csak a kivétel.
ma 11:59
56/132 anonim válasza:
54 ne keverd bele a lakhatásba a kapcsolati csokit almát meg ilyenek.
ma 12:00
57/132 anonim válasza:
Na ugye, eljutottunk oda, mennyire is számít a pénz! Csakis az számít, ahogy látom!
ma 12:03
58/132 anonim válasza:
55 attól mer te ilyen pasikat fogtál ki még nem mind ilyen.
ma 12:04
59/132 anonim válasza:
Nem feltétlen kérnék lakbért, de ha az ingyen lakó félben van becsület, akkor megpróbálja valahogy kompenzálni, hogy azért mert a másik pénzügyileg tudatos volt és szerzett egy lakást, ami miatt ő havi 100 k t megspórol lakbéren, azt kompenzálja valahogy.
ma 12:05
60/132 anonim válasza:
47, egy fizetősnél a szex is ennyi, a párodnál az ingyen van, na akkor azért is kezdjenek el az emberek pénzt felszámolni a párjuknak? Én meg szoktam csinálni a párom manikűrjét, valahol ez 5000 Ft-nál indul, most akkor számlázzam neki?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!