Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom éveken át hazudott és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom éveken át hazudott és lehúzott anyagilag?

Figyelt kérdés

A menyasszonyommal lakom 2 éve közös "albérletben", én költöztem hozzá, abban a tudatban, hogy bérli a lakást egy más városban élő tulajtól. Furcsa volt, mert sosem hallottam hogy telefonált volna bármilyen tulajjal, és nem is mesélt róla soha. A béreleti díj felét elkérte tőlem minden hónapban ami 100 ezer Ft. volt, erre egy közös ismerősünk elszólta magát nekem, hogy ő most akar lakást venni és a párom milyen szerencsés, mert akkoriban milyen jó árban vette a lakást emlékszik rá stb, az öszeget is megmondta, köpni nyelni nem tudtam. Megkérdeztem a páromtól, hogy igaz-e, de tagad mindent.

Nektek ez hogy esne?

ma 11:05
 91/132 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a kérdező naivitása is rájátszik a dologra, de azért ne ítéljük már el szerencsétlent, mert bízott a saját párjában.
ma 13:32
 92/132 anonim ***** válasza:
100%

“ Úgy érzem csak én tettem bele anyagilag ebbe a kapcsolatba, és hülyének voltam nézve.”

Hát máskor ne csinálj ilyet. Ez tanulópénz volt.

ma 13:34
 93/132 anonim ***** válasza:
25%
Jol tette a csaj. Legalább van egy, aki nem hülye, és nem használják ki a pasik.
ma 13:59
 94/132 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon sok hozzászólás van, nem olvastam végig. Én a csaj helyében a pasival fizettettem volna a teljes rezsi összegét (nem csak a saját részét) cserébe azért, hogy ingyen lakhat nálam. Plusz nyilván a kajába is sokkal jobban be kellett volna szállnia. Ez így fair. De "bérleti díjat" nem kértem volna a páromtól, ezt nem így szokták. A kérdező gondolom csak a rezsi felét fizeti, amivel a csaj így is mínuszba jön ki, mert tapasztalatból mondom a pasik mindenből többet pocsékolnak. Plusz azt mondja, hogy jobban beleszáll a kajába.. hát mivel minimum kétszer annyit eszik a csajnál ez nem is árt. Szóval a helyzet az, hogy lehet a kérdező még így is olcsóbban jött ki ezzel a "bérleti díjjal", mintha nálam lakott volna.
ma 14:15
 95/132 anonim ***** válasza:
70%
Azt hittem, nincs lejjebb a trollnál, de a 94-es végleg kicseszi a biztosítékot. Hát van baj a fejekben, ha már azt is nézzük egy kapcsolatban, hogy ki mennyit eszik. 😣
ma 14:18
 96/132 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem teljesen korrekt amit írt. Ezzel még mindig jól jár a pasi is, aki egy teljes albérleti díjat megspórol.
ma 14:23
 97/132 anonim ***** válasza:
81%
94, gáz vagy és kicsinyes. Én meg azt mondom, összeköltözés előtt beszéljék meg a felek, hogyan osztják meg az anyagi terheket. Ha nem tudnak megegyezni, nem lesz összeköltözés, ha megegyeznek, akkor meg mindenki jó érzéssel vág bele, mert minden tiszta.
ma 14:24
 98/132 A kérdező kommentje:

94-es veled egy normális férfi sem lakott soha, és nem is lakna ez a te nagy bajod!

Egy megkeseredett férfigyűlölő vénlány vagy 🙂

ma 14:25
 99/132 anonim ***** válasza:
0%
95: te ennyire hülye vagy b&zdmeg? A kajára konkrétan vagyonok mennek el havi szinten, ezen lehet a legtöbbet spórolni, még jó hogy nem azt várod a csajtól, hogy felesbe fizesse a pasival a pasi zabálását. Azta krva.
ma 14:25
 100/132 anonim ***** válasza:
63%

Én ugyan a 96-os válaszoló vagyok, de szerintem korrekt amit a 94 írt. Mondom ezt házasként, akihez a párja költözött be. Mondjuk most már teljesen közös kassza van, szóval nem is számít, de az én párom magától felajánlotta hogy többet fizet a rezsibe meg kajába, mi 2/3 1/3 arányban osztozunk a költségeken és szerintem ez í]y jó volt. Ő rengeteget spórolt azzal, hogy nem költött lakbérre. És az a része is igaz hogy egy férfi sokkal többet költ kajára. Szóval az nem is lett volna fair, hogy én fizetem a sokkal több kaja felét, de mondjuk az étrend kiegészítőimet, amiből nekem van több meg csak én egyedül. Szóval nálunk mindkettőnknek ez tűnt korrektnek, most meg már közös kasszánál úgyis egybe megy.

Természetesen ettől még a kérdés eredeti helyzete, hogy át lettél verve az minden csak nem korrekt és jogos a felháborodásod. De nem kell undorító módon beleállni olyanba aki nem ért veled egyet.

ma 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!