Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom éveken át hazudott és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom éveken át hazudott és lehúzott anyagilag?

Figyelt kérdés

A menyasszonyommal lakom 2 éve közös "albérletben", én költöztem hozzá, abban a tudatban, hogy bérli a lakást egy más városban élő tulajtól. Furcsa volt, mert sosem hallottam hogy telefonált volna bármilyen tulajjal, és nem is mesélt róla soha. A béreleti díj felét elkérte tőlem minden hónapban ami 100 ezer Ft. volt, erre egy közös ismerősünk elszólta magát nekem, hogy ő most akar lakást venni és a párom milyen szerencsés, mert akkoriban milyen jó árban vette a lakást emlékszik rá stb, az öszeget is megmondta, köpni nyelni nem tudtam. Megkérdeztem a páromtól, hogy igaz-e, de tagad mindent.

Nektek ez hogy esne?

ma 11:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/132 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem akár lehet is korrekt pénzt kérni az ottlakásért, mert megdolgozott érte és lehet hitelt fizet még, akkor tényleg nem fair hogy a másik ingyen üljön bele. Viszont az hogy nem szólt, az nettó gerinctelenség és ezután én is elhagynám a nőt. Ha ezt akarta, akkor fel kellett volna vállalnia.
ma 11:26
 12/132 anonim ***** válasza:
100%
1-es jól írja, kérj le egy tulajdoni lapot és kiderül, hogy ki hazudik.
ma 11:27
 13/132 A kérdező kommentje:

8-as Gondolom egyértelmű, ha bérleti díjat fizetek nekem nincs saját lakásom, ahogy jópár velem egykorúnak gondolom nem meglepő ugye?!

9-es ingyenélő alatt mit értessz? A lakás rezsijét részben én is fizetem, és ahogy írtam fukar sem vagyok állom a kaja és egyéb szórakozások nagyobb költségeit is!

Ha van lakásod az a te lakásod, a te neveden van, attól, hogy a párod akivel elvileg közös életed tervezel és beköltözik, míg nem fog lecsökkeni az értéke, ugyanúgy a tied marad, így fogalmam sincs miről beszélsz.

ma 11:28
 14/132 anonim ***** válasza:
15%
Ja szólt volna hogy ő a tulaj akkor kerdező valszeg egy centet se tett volna bele.
ma 11:28
 15/132 anonim ***** válasza:
65%
Mekkora patkány dolog lakbért kérni a saját párodtól, de ráadásul még is kamuzni, hogy albérletet fizetsz…ki ez a csaj? Szívem szerint még így idegenként is felképelném xD Milyen aljas emberek vannak, gusztustalan.
ma 11:29
 16/132 anonim ***** válasza:
0%

13 pl azt értem alatta hogy egyedul kell gyűjtened lakast venned nem segit senki ezekben. Es ráadásul.pl alberlet mellett. Amiben szinten senki nem szall be merthát ő a párod felkialtással.

Aztan kiizadod hogy ezek mellett albi dij mellett lesz jövőd vagy lakasod aztan beleulnek.

ma 11:30
 17/132 A kérdező kommentje:
14-es, ha az a saját lakása, és az ő tulajdona én mit tegyek bele? Mire érted kérlek fejtsd ki bővebben!
ma 11:30
 18/132 anonim ***** válasza:
100%
Kiderül végül valóban övé-e a lakás? Amúgy meg ha semmi beszélgetést/lakásszerződést nem mutat már gyanús. Ha az övé, akkor legalább kiderül milyen. Aki ilyet képes hazudni az sajnos simán hazudik neked bármit bármiről.
ma 11:31
 19/132 anonim ***** válasza:
35%

Az hogy állod a rezsit az az hogy a saját koltsegeidet allod. Ezzel nem adtal a parodnak semmit hanem csak nem kergetted minuszba.

A programok megint olyan hogy vagy elviszed a párod valahova vagy csak 4 fal közt hasznalod d.gni.

ma 11:32
 20/132 anonim ***** válasza:
44%
#17 pontosan, 1. ha a párjától lakbért szed be, azt köteles lenne leadózni! 2. ha a hiteltörlesztőt fizetteti vele, azt is le kéne papírozni, hogy akkor a kérdezőnek is legyen tulajdoni hányada a lakásból. Ez, amit a csaj csinált, aljas és undorító húzás volt.
ma 11:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!