Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire toleráljátok a feleségetek hülyeségeit? Van-e nálatok olyan, hogy "nevelő szándékú feleség pofátlanítás"?
Pár példa:
A ti feleségetek tudja-e, hogy nappal, forróságban a redőnyt le kell húzni és az ablakokat becsukni? Sok esetben évekig történő magyarázással sem értik meg.
Vagy hogy a wc-t ne csak félig húzd le, mert összegyülemlik benne a papír és dugulás lesz.... vagy folyton égve hagyja a villanyt, te pedig járkálsz utána,mint egy óvóbácsi és kapcsolgatod utána a villanyt?
A nevelő szándékú feleség pofátlanítás az, amikor ezeket ezredszerre sem érti meg és hagyod, tanuljon a saját hibájából. Pl kitekerted az izzót, ha dugulás keletkezett, nem szerelőt hívál 50 ezerért, hanem leküldted, hogy csinálja meg...
Ti mit és hogyan kezeltetek?
"Pontosan tisztában vagyok vele, hogy a magyarok többsége milyen idióta :D "
és elég elől állsz ebben a sorban :D
Tényleg nem tudom eldönteni, hogy a kérdező troll, aki játssza az idiótát, vagy tényleg idióta. Volt egy hozzászólása, amiből egyértelműen az jött le nekem, hogy tényleg idióta, de ha már ennyire ragozza a dolgot, ennyire erőlteti, akkor inkább trollnak tűnik.
Persze lehet simán egy idióta troll, ez a legvalószínűbb.
Persze nem látja be, hogy ő idióta, de ettől még az.
És igen, vannak idióták, akik belátják, hogy idióták, mert szembesülnek a tetteik, ill. jellemük stb. következményével, és valahogy eljutottak oda, hogy levonták a tanulságot, tehát fejlődtek.
Te nem.
Viszont egyszer az jön, le, hogy van asszony, akivel ki akarsz szúrni, aztán hogy jó akkor szakítasz/elválsz, aztán már hogy rég nincs is.
Egy dolog biztosan igaz: te egy idióta vagy, kérdező.
A kérdés követését lekapcsoltam, több időmet nem lopod. Másoknak is ezt javaslom: ne etessétek a trollt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!