Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire toleráljátok a feleségetek hülyeségeit? Van-e nálatok olyan, hogy "nevelő szándékú feleség pofátlanítás"?
Pár példa:
A ti feleségetek tudja-e, hogy nappal, forróságban a redőnyt le kell húzni és az ablakokat becsukni? Sok esetben évekig történő magyarázással sem értik meg.
Vagy hogy a wc-t ne csak félig húzd le, mert összegyülemlik benne a papír és dugulás lesz.... vagy folyton égve hagyja a villanyt, te pedig járkálsz utána,mint egy óvóbácsi és kapcsolgatod utána a villanyt?
A nevelő szándékú feleség pofátlanítás az, amikor ezeket ezredszerre sem érti meg és hagyod, tanuljon a saját hibájából. Pl kitekerted az izzót, ha dugulás keletkezett, nem szerelőt hívál 50 ezerért, hanem leküldted, hogy csinálja meg...
Ti mit és hogyan kezeltetek?
Én csak annyit tennék ehhez, hogy pasi létemre, ahogy elolvastam igen nagy ideg jött belém ettől a "hangsúlytól" és megnyilvánulástól, pedih nyugodt ember vagyok. Nekem ezek a sorok sisteregnek az agresszivitástól.
De lehet tévedek...
Viszont Te is, ha azt hiszed nálad nem lenne olyan dolog, amit ő mondhatna rólad...
37/f
37 tényleg nagyon bicskanyitogató a stílusa. Ahogyan a nyálát veri 2 20 wattos izzó fogyasztására. Ezer fokban szenved szegény asszony a klímátlan lakásban, kinyitja az ablakot hogy csináljon egy kis huzatot. Mr. PszichoMókus pedig őrjöng. Egy dolgot nem értek miért nem hagyja ott a nője?
Miért ment hozzá. Ez gyárilag ilyen. Csóró, agresszív. Mit eszik ezen a nője?
#5 vagyok
Nem hagyom, hogy felbosszants, kávézni nem mennék el egy ilyen kontrollmániás bunkóval, mint te, ezért ilyen problémáim sosem lesznek.🙂
34
Egy aggresszív vadállatot nem egyszerű otthagyni. Lazán megfenyegeti, hogy xarrá veri. Alkalomadtán lehet néhányszor már meg is tette.
39! Akkor a kérdés:
Mennyire toleráljátok a feleségetek hülyeségeit? Van-e nálatok olyan, hogy "nevelő szándékú feleség pofátlanítás"?
Ti mit és hogyan kezeltetek?
Nem tudom, azóta leesett -e?
Tehát, Ti és Nálatok volta a kérdés, nem pedig az, hogy személyeskedve véleményezzétek a sztorit. Érted, vagy még mindig nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!