Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire toleráljátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Justdoit60 kérdése:

Mennyire toleráljátok a feleségetek hülyeségeit? Van-e nálatok olyan, hogy "nevelő szándékú feleség pofátlanítás"?

Figyelt kérdés

Pár példa:

A ti feleségetek tudja-e, hogy nappal, forróságban a redőnyt le kell húzni és az ablakokat becsukni? Sok esetben évekig történő magyarázással sem értik meg.

Vagy hogy a wc-t ne csak félig húzd le, mert összegyülemlik benne a papír és dugulás lesz.... vagy folyton égve hagyja a villanyt, te pedig járkálsz utána,mint egy óvóbácsi és kapcsolgatod utána a villanyt?

A nevelő szándékú feleség pofátlanítás az, amikor ezeket ezredszerre sem érti meg és hagyod, tanuljon a saját hibájából. Pl kitekerted az izzót, ha dugulás keletkezett, nem szerelőt hívál 50 ezerért, hanem leküldted, hogy csinálja meg...

Ti mit és hogyan kezeltetek?

2022. jún. 28. 11:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/97 anonim ***** válasza:
80%
Az alapoktól: normális nőt vettem el. Tudod, a jobbaknak jut ilyen is.
2022. jún. 28. 11:51
 2/97 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, szerintem minden embernek van olyan hülyeséget, amit már százszor elmondtak neki, mégsem úgy csinálja. Biztos neked is van ilyen, biztos a te feleséged is megkért már valamire ezerszer.
2022. jún. 28. 11:53
 3/97 anonim ***** válasza:
100%

Ezt inkább úgy kellene megkérdezni, hogy a párunk hülyeségeit hogy toleráljuk, mert ez nem nemfüggő, hanem emberfüggő, hogy ki mennyire gondolkodik logikusan, és kinek vannak berögzült rossz szokásai. Nálunk pl. a párom volt az férfiként, aki nem elég alaposan kefélte ki a wc-t nagydolog után meg nem a hűtőben tárolta a megbontott lekvárt meg a gyorsan romló zöldségeket.

Sztem ez az izzókitekerés nettó dedó... a dugulást a másikra bízni és úgy hagyni sztem nem egy hülye dolog, de ez is abból a feltételezésből indul ki, hogy "asszony otthon döglik, és én vagyok a családfenntartó"... azért manapság nem ez az elterjedt, és a nő is tud szerelőt hívni, ha akar... sztem itt oké, ha neki a saját pénzéből kell a szerelőt kihívnia, ha az ő hibája volt.

Nálunk, ha higgadt megbeszélés nem vált be, akkor a rossz szokások eredményét mutogattuk egymásnak emeltebb hangon, nyomatékosítva... odamutattam neki a megromlott paradicsomot, penészes lekvárt közel, akkor legközelebb már berakta a hűtőbe.

2022. jún. 28. 11:56
 4/97 anonim ***** válasza:
94%
Még jó, hogy te tökéletes vagy :)
2022. jún. 28. 12:03
 5/97 anonim ***** válasza:
13%
Nincs, és nagyon megkeserülné, ha így viselkedne.
2022. jún. 28. 12:05
 6/97 A kérdező kommentje:
5-ös, hogy érted, hogy így? Ha ezredszerre sem értené meg, mi hogy működik? :D
2022. jún. 28. 12:16
 7/97 anonim ***** válasza:
96%
Nem hagyom égve a villanyt pld, de ha mégis, akkor majd lekapcsolja. A felesége vagyok, nem a kutyája, hogy idomítson.
2022. jún. 28. 12:16
 8/97 A kérdező kommentje:
7-es, akkor Te egy "pazarló" feleségnek vallod magad? Én inkább úgy látom, hogy te tekinted őt kutyának. Te csinálj csak hülyeségeket nyugodtan, majd ő megy utánad és lekapcsolja, kijavítja, stb.... Mekkora rész jut neked a felelősségvállalásban, vagy hárítasz mindent?
2022. jún. 28. 12:19
 9/97 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjemnek pl. az a mániája, hogy ne hagyjam a mosogatószivacsot a mosogatópultban, hanem tegyem ki oldalra száradni. Tudod, mit? Igaza van, és igyekszem is odafigyelni, de valahogy 100-ból 95 alkalommal mégis automatikusan ott marad, nem is figyelek rá.

Az én mániám meg az, hogy zárja be a háztartási helyiség ajtaját, mert félek, hogy ha egy pillanatra nem figyelünk, bemegy a totyogósunk és magára ránt valamit, pl. a vasalódeszkát. De csak nyitva felejti.

Ő kiakad rám néha, én meg kiakadok rá, egymás fejéhez vágjuk, hogy bezzeg te, aztán megy tovább az élet. Mivel nekem is megvan a saját hibám, nem lenne jogos elvárni tőle a tökéletességet

2022. jún. 28. 12:23
 10/97 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem vagyok pazarló feleség. És a férjem sem a kutyám.

Azt írtam, nem felejtem égve a villanyt, de ha igen, majd lekapcsolja utánam. Ahogy én is őutána, ha ne adj isten ő felejti úgy. Nyilván ahogy járok fel s alá a lakásban, égve felejtem a villanyokat, nem húzom le a vécét, nyitva hagyom a csapot, bekapcsolva hagyom a főzőlapot... te így képzelsz el egy felnőtt embert? Ha ilyet vettél el, akkor vess magadra.

Csinálom nyugodtan a hülyeségeket...? Hárítok mindent....? Kicsit agresszív vagy, nem? Nem lehet, hogy ez a feleséged baja, hogy nem komplett az ura?

2022. jún. 28. 12:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!