Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire toleráljátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Justdoit60 kérdése:

Mennyire toleráljátok a feleségetek hülyeségeit? Van-e nálatok olyan, hogy "nevelő szándékú feleség pofátlanítás"?

Figyelt kérdés

Pár példa:

A ti feleségetek tudja-e, hogy nappal, forróságban a redőnyt le kell húzni és az ablakokat becsukni? Sok esetben évekig történő magyarázással sem értik meg.

Vagy hogy a wc-t ne csak félig húzd le, mert összegyülemlik benne a papír és dugulás lesz.... vagy folyton égve hagyja a villanyt, te pedig járkálsz utána,mint egy óvóbácsi és kapcsolgatod utána a villanyt?

A nevelő szándékú feleség pofátlanítás az, amikor ezeket ezredszerre sem érti meg és hagyod, tanuljon a saját hibájából. Pl kitekerted az izzót, ha dugulás keletkezett, nem szerelőt hívál 50 ezerért, hanem leküldted, hogy csinálja meg...

Ti mit és hogyan kezeltetek?

2022. jún. 28. 11:46
 61/97 anonim ***** válasza:
100%

"Kezdem érteni. Ahogy itt a válaszadók sem értik a kérdést, kvázi szövegértésből bukta, nah, ez volt nála is. Szövegértés nulla."

A stílusod rendkívül irritáló. A feleséged hogyan viseli ezt el? Rég kib.sztalak volna a pitsába, ha ilyen stílusban beszélnél, mint itt ebben a kérdésben.

A kérdésedre meg az a válasz, hogy ha otthon is így adod elő magad (és biztos), inkább annak örülj, hogy van még egyáltalán feleséged.

2022. jún. 28. 17:08
 62/97 anonim ***** válasza:
94%
De pl. az ablakos hülyeség nem alapszabály, hanem preferencia. Téged irritál, ha nincs lehúzva a redőny. Nem kellene úgy kezelni, mintha az lenne az univerzális igazság, és te hugyoztad volna a Golf-áramot. És biztos neked is van olyan szokásod, ami a másiknak nem szimpatikus.
2022. jún. 28. 17:11
 63/97 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld, nyitott ablaknál ülök, mert nem bírom elviselni nyáron a bezártságot.

Milyen szabály, te szerencsétlen? Erre nincs szabály. Ki mit szeret. Nem körülötted forog a nap, nem te vagy az etalon.

2022. jún. 28. 17:13
 64/97 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a normális, ha az építő jellegű kritikát az ember megfogadja. Azonban vannak esetek amikor már tolerálni nem lehet a másik dolgait.

Egyszer voltam együtt egy nővel, aki amúgy diplomás, kisvárosi ember volt. Viszont otthonról olyan mintát látott, amit én nem tudtam tolerálni.

Mindig rám szólt, ha picit nagyobb volt az arcszőrzetem, mondván igénytelen vagyok. Ellenben zokon vette, ha én rászóltam, hogy utcai ruhában ne feküdjön már be az ágyba. Abban alszunk tisztán, fürdés után (illetve végzünk más tevékenységet is).

Sajnos a családjától nem épp a tisztaságot látta. A szüleinél vastag penész a plafonon az egész lakásban. 25 éve nem volt már festve. Kutyájukat, macskáikat kint is, bent is tartották. Kint egerésztek a macskák, utána meg mosdatlanul engedték be a saját ágyukba. Kiborult az üres kekszes zacskó, morzsa a szőnyegre esett, elintézték annyival, hogy majd a macskák megeszik.

Azóta már szakítottam vele.

2022. jún. 28. 19:31
 65/97 A kérdező kommentje:

Nah, 64-es, hát ez-az. Nem tudtad tolerálni, dobtad. Én az én preferenciáimmal vagyok így. Nem tudom tolerálni, hogy a 40 fokos hőségben nyitott ablak, felhúzott redőny legyen? Napozni akar? Menjen ki, égesse magát, a szobámat ne fűtse fel.

Nem tudja lekapcsolni a villanyt maga után? Ne kapcsolja fel, világítson telefonnal, azt úgy sem hagyja ott.

Nyilván én sem vagyok már ilyen emberekkel, én már annyira nem, hogy csak 1-szer van türelmem szólni, a másodiknál veszem a bőröndjét :)

2022. jún. 28. 21:15
 66/97 A kérdező kommentje:
63-as! Ülj az ablaknál, szívjad a 40 fokot, égesd magad. Csak az én házamban, az én szobámban biztos nem csinálunk Afrikát. Ha valakinek Afrika kell, menjen ki az utcára aztán álljon ott egész nap.
2022. jún. 28. 21:19
 67/97 anonim ***** válasza:

64-es vagyok.

Persze, ez alap. Mindenkinek magának kell eldöntenie mit tolerál. Erre mondják lakva ismeri meg az ember a másikat.

2022. jún. 28. 21:20
 68/97 A kérdező kommentje:
Nah, örülök, hogy értelmesen is lehetett eszmefuttatást folytatni. Aki személyeskedik, nyilván neki is megvan a válaszom :) De neked köszönöm, hogy értelmezted a kérdésem és ehhez mérten válaszoltál!
2022. jún. 28. 21:23
 69/97 anonim ***** válasza:
100%
Én egy napot nem töltenék el veled kérdező.
2022. jún. 28. 21:25
 70/97 anonim ***** válasza:
100%

🤣🤣 ez tuti valami nőt sose érintett incel aki itt akarja kompenzálni a nyomorát 🤡

nevelés, pofátlanítás, LOL

Tipik incel ábrándozás.

2022. jún. 28. 21:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!