Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 30 körüli párok mennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli párok mennyi idő után szoktak összeköltözni?

Figyelt kérdés

tegnap 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%

Mi 8 eve vagyunk egyutt de nem koltoztunk meg ossze

Nem akarunk, jobb ha mindkettonknek van kulon elettere. Gyereket nem tervezunk.

34N 36F

tegnap 20:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én kb fél év után hoznám fel a témát, onnantól kezdve meg amint megoldható, függhet a körülményektől.
tegnap 20:53
 3/11 anonim ***** válasza:
23%
Az első válaszoló nem is párkapcsolatban él! Mi 2 hónap után költöztünk össze.
tegnap 20:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Nekem a 2 hónap még bőven túl gyors lenne, biztos nem mondanám fel az albérletemet egy ilyen friss kapcsolatért. Olyan fél évnél előbb én se nagyon gondolkoznék ebben, ahogy a második válaszoló.
tegnap 21:02
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Mond mar meg h hol van eloirva h egyutt KELL lakni???

Ettol meg parkapcsolat h csak heti 1-2 ejszakat alszunk egyutt. Szexelni nappal is lehet, programozni detto utazni is.

tegnap 21:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Fél éven belül én se. Lehet korábban is összecuccolni de akkor esélyesebb a szétköltözés.
tegnap 21:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok, amúgy az előző kapcsolatomban mi is két hónap után költöztünk össze, de egyrészt ő az anyjánál lakott, én albiban, csak hozzám kellett cuccolnia, de eleve szinte mindig nálam aludt már akkor, szóval adta magát a helyzet, másrészt meg nem komoly felnőttek, hanem 23 éves suhancok voltunk, nem gondolkodtunk ilyesmin, hogy korai-e vagy sem. Végül is nem volt gond, évekig együtt voltunk.

A mostani párom albérletben lakik, én sajátban, 3 hónapja vagyunk együtt, én szívesen laknék már vele, de ebben a helyzetben szerintem is korai lenne még egyrészt felmondani az albérletet, de igazából lehet, hogy nem is nálam kellene összeköltözni, mert az én lakásom kisebb, nem férnénk el, de mindenhol van kisállat is, azokat is össze kellene szoktatni… szóval az együttélésre lehet, hogy késznek érzem magamat, de ezekre a bonyodalmakra még nem😃

tegnap 21:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Én sem tudnám élni, hogy sok év alatt ne legyen összeköltözés. Ráadásul alapvetően rossz hozzáállás, hogy ne lenne külön élettér. Nekünk 20 n.m. területű szobában meg van oldva. Gyerek nekünk sem lesz, de nem csinálnám sokáig együttélés nélkül.
tegnap 22:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Nagyon minimum a fél év, de inkább 1 vagy másfél év. Távkapcsolatban és jobb kapcsolatban is felvetettem 1 évnél, sajnos más körülmények miatt alakult később. (A távkapcsolat pedig megdöglött a másik fél miatt.)
tegnap 22:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Esküvő után

48/F

ma 04:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!