Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire toleráljátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Justdoit60 kérdése:

Mennyire toleráljátok a feleségetek hülyeségeit? Van-e nálatok olyan, hogy "nevelő szándékú feleség pofátlanítás"?

Figyelt kérdés

Pár példa:

A ti feleségetek tudja-e, hogy nappal, forróságban a redőnyt le kell húzni és az ablakokat becsukni? Sok esetben évekig történő magyarázással sem értik meg.

Vagy hogy a wc-t ne csak félig húzd le, mert összegyülemlik benne a papír és dugulás lesz.... vagy folyton égve hagyja a villanyt, te pedig járkálsz utána,mint egy óvóbácsi és kapcsolgatod utána a villanyt?

A nevelő szándékú feleség pofátlanítás az, amikor ezeket ezredszerre sem érti meg és hagyod, tanuljon a saját hibájából. Pl kitekerted az izzót, ha dugulás keletkezett, nem szerelőt hívál 50 ezerért, hanem leküldted, hogy csinálja meg...

Ti mit és hogyan kezeltetek?

2022. jún. 28. 11:46
 21/97 anonim ***** válasza:
96%
Elhiszem, hogy vannak dolgok, amik idegesítenek, meg az is, hogy többször kell szólnod. De az a hangnem és stílus, ahogy a feleségéről beszélsz, baromi irritáló. Te azt a nőt nem szereted, nem tiszteled, nem tekinted társnak. Egy szereteten alapuló, harmonikus párkapcsolatban egyik fél sem neveli a másikat, nem emleget "pofátlanítást", hanem megbeszélni a problémát, ha kell, többször is. A ti házasságotokban nem az izzó meg a WC a probléma, hanem te.
2022. jún. 28. 13:05
 22/97 A kérdező kommentje:
Oké-oké, látom páran nem értették a kérdést. Tehát nem a leírt szituációt kértem véleményezni- akkor azt írtam volna. A kérdés másra irányult, de nem írom le mégegyszer, hátha újra értelmezi valaki.
2022. jún. 28. 13:09
 23/97 anonim ***** válasza:
100%
Akkor válaszolok a kérdésedre úgy, hogy még is értsd: Nem, a mi családunkban nincs nevelő szándékú feleségpofátlanítás, ahogy semmilyen normális családban sincs. 21-es voltam.
2022. jún. 28. 13:16
 24/97 anonim ***** válasza:
95%
Nem hiszem hogy ilyen alaknak nője lenne. Rossz belegondolni evvel az alakkal 1 percet egy lakásban.
2022. jún. 28. 13:20
 25/97 A kérdező kommentje:
Senkinek sem kötelező, kedves 24-es :D Én sem szerettem egy csecsemővel élni, aki totál alkalmatlan a szövegértésre :D
2022. jún. 28. 13:22
 26/97 anonim ***** válasza:
86%
Kíváncsi vagyok arra a nőre, aki téged 1 percnél tovább el tud viselni. Fillérbuxó vagy pár forint villanyszámlán csámcsogsz. Csóró vagy, nincs pénzed klímára. El nem tudom képzelni miért lehet valaki egy csóró toxikus pszichomókussal.
2022. jún. 28. 13:27
 27/97 anonim ***** válasza:
94%
A babszemeket is megszámolod a levesben, hogy pont 88 szem van e benne ami a te előírásod?
2022. jún. 28. 13:31
 28/97 anonim ***** válasza:
93%

Ja hogy troll vagy. Most meg a nagymami féltve őrzött tányérja esett ki a csajod kezéből. Ejnye-ejnye micsoda nők vannak.

Megnyugodtam, hogy nincs ilyen hülye élő ember:))))

2022. jún. 28. 13:32
 29/97 anonim ***** válasza:
91%
Persze hogy megszámolja és ha véletlenül 88, akkor ordít hogy ő csak 87-et engedélyezett.
2022. jún. 28. 13:32
 30/97 anonim ***** válasza:
100%

28

Sajnos van. Szerencsére ritka jószág. Eddig kettővel találkoztam. Az egyik csóró volt. A másik jómódú.

2022. jún. 28. 13:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!